MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΥΣΤΡΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 13/06

Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 13/06

13 Ιουνίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Euro με την τυπικά γηπεδούχο Αυστρία να υποδέχεται στο «Αρένα Νασιοναλε» την Βόρεια Μακεδονία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Αυστρία η οποία έχει την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια κόντρα στην αρκετά άπειρη Βόρεια Μακεδονία. Οι γηπεδούχοι αν και στα τελευταία παιχνίδια τους εμφανίζουν αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα περιμένω να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και εντός αγωνιστικού χώρου με το πρώτο τρίποντο στο όμιλο. Επιλογή ο άσος (1) σε απόδοση 1.70 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ

Την πρώτη της νίκη μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ψάχνει Αυστρία η οποία αν και ξεκίνησε δυνατά στα προκριματικά του Παγκοσμίου με μία νίκη και μία ισοπαλία, μετέπειτα ηττήθηκε εντός έδρας με 4-0 Από την Αυστρία κατρακυλώντας στην 4η θέση του ομίλου. Στα δύο φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ενόψει του Euro απέναντι σε Αγγλία και Σλοβακία κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών δεχόμενη μόλις ένα γκολ, αυτό από τους Άγγλους. Συνολικά στην τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπέλχαμ, Τρίμμερ, Λινχαρντ, Χιντερεγκεν, Ούλμερ, Λαζάρο, Γκρίλιτζ, Σάμπιτζερ, Αλάμπα, Καλατζιτς, Μπαουμγκάρντεν.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σε τρομερή κατάσταση οι τυπικά φιλοξενούμενοι οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Βόρεια Μακεδονία είναι η έκπληξη το 2021 καθώς μετά την ιστορική πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και με δύο νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ, επικρατώντας μάλιστα εκτός έδρας της Γερμανίας με 1-2 σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου αφήνοντάς τα «Πάνζερς» στην 3η. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στο Καζακστάν σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro επικράτησαν με 4-0 χάρις στα γκολ των Τρικοφσκι, Αλιοσκι, Ριστόφσκι και Τσουρνινοφ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντιμιτρέφσκι, Ριστόφσκι, Ριστέφσκι, Νικολόφ, Κοσταντίνοφ, Σπιρόβσκι, Ελμας, Αλιοσκι, Τρικόφσκι, Πάντεφ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet