MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ COPA AMERICA 14/06

Κολομβία – Εκουαδόρ Προγνωστικά Στοιχήματος Copa America 14/06

13 Ιουνίου 2021 - 12:03
Αναμέτρηση για την πρεμιέρα του Copa America με την Κολομβία να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος το Εκουαδόρ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες οι οποίες παλεύουν για μία θέση στο επόμενο Μουντιάλ. Η Κολομβία παραμένει αήττητη στα τελευταία δύο παιχνίδια της ενώ από την άλλη το Εκουαδόρ γνώρισε ισάριθμες ήττες κόντρα σε Περού και Βραζιλία. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη και περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με την Κολομβία να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε απόδοση 1.90 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Ισόπαλοι για τα  προκριματικά του Μουντιάλ με  2-2 κόντρα στην Αργεντινή αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι αν και βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω στο σκορ από το 8ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφεραν στην επανάληψη να ισορροπήσουν την κατάσταση και να πάρουν εν τέλει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Μπορχα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Βαθμολογικά η Κολομβία μετά από έξι αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με 8 βαθμούς έχοντας συνολικά δύο νίκες, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Σάντσες, Μίνα, Τεσιγιο, Μεντίνα, Ουριμπε, Γκουελλα, Περνά, Γκουαρντραδο, Ζαπάτα, Ντιάζ.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Από δύο σερί ήττες κόντρα σε Περού και Βραζιλία προέρχονται οι τυπικά φιλοξενούμενοι οι οποίοι αν και ξεκίνησαν με το τρία στα τρία στα προκριματικά του Μουντιάλ πλέον βρίσκονται 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Βραζιλία έχοντας σε έξι αγώνες τρεις νίκες και τρεις ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Περού εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων έχοντας μία ανούσια κατοχή μπάλας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί. Το Περού μπήκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ μετά το 63' με το Εκουαδόρ να μειώνει στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντομίνγκεζ, Περλάζα, Αρμπολέντα, Αρρεγκα, Εστουπινιάν, Μένα, Μέντεζ, Καϊσέδο, Καραμπαλί, Εστράδα, Τζ. Καϊσέδο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet