MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 14/06

Ισπανία – Σουηδία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 14/06

14 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Euro με την τυπικά γηπεδούχο Ισπανία να υποδέχεται τη Σουηδία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η «Φούριας Ρόχας» παρά τις απουσίες. Από την άλλη η Σουηδία βρίσκεται και αυτή σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας πέντε σερί νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις για τα φαβορί και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση και αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στο  Goal-Goal – 2.40 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η ομάδα του Λουίς Ενρίκε η οποία μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε προκριματικά Μουντιάλ και φιλικά προετοιμασίας. Στα προκριματικά και μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου με 7 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε όμιλο με Σουηδία, Ελλάδα, Γεωργία και Κόσοβο. Το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Λιθουανία το οποίο είχε φιλικό χαρακτήρα επικράτησε με 4-0 εντός έδρας παίζοντας μάλιστα  με την Κ19 με το φόβο νέας έξαρσης της πανδημίας εντός της ομάδας. Απουσίες: Μπουσκετς (μέσος), Γιορέντε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σιμόν, Λαπόρτ, Τόρρες, Γκάγια, Αθπιλικουέτα, Αλκαντάρα, Ρουίζ, Ρόντρι, Σανάμπρια, Μοράτα, Τόρρες.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Σε τρομερή κατάσταση οι Σουηδοί οι οποίοι προέρχονται από πέντε σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους έχοντας  πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στα τελευταία τρία φιλικά προετοιμασίες που έδωσε κόντρα σε Εσθονία, Φινλανδία και Αρμενία να επιβληθήκαν χωρίς να αποδώσουν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα προκριματικά του Μουντιάλ βρίσκονται στη 2η  θέση του του δεύτερο όμιλο με έξι βαθμούς έναν πίσω από την Ισπανία που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Απουσίες: Κουλουσέφσκι (μέσος), Ματίας (μέσος), Ιμπραΐμοβιτς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Όλσεν, Λούστιν, Λιντελοφ, Νταβινσον, Μπενγκτσον, Λάρσον, Εκνταλ, Όλσον, Φολσμπερκ, Ισάκ, Μπέργκ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet