MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ COPA AMERICA 15/06

Παραγουάη – Βολιβία Προγνωστικά Στοιχήματος Copa America 15/06

14 Ιουνίου 2021 - 08:00
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Copa America με την Παραγουάη να υποδέχεται την Βολιβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε ανάμεσα σε Παραγουάη καί Βολιβία με τις δύο ομάδες να θέλουν να μην χάσουν στην πρεμιέρα. Αμφότερες έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θέλουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να ανακτήσουν τη χαμένη ψυχολογία τους. Ποντάρισμα στο Under 2.5 σε απόδοση 1.80 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Παραγουάη, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα σε Αργεντινή, Βολιβία, Ουρουγουάη και Βραζιλία. Στο τελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας κόντρα στη «Σελεσάο» εμφανίστηκε αρκετά αποδιοργανωμένη χάνοντας με κάτω τα χέρια 2-0. Το σκορ για τη Βραζιλία άνοιξε το 4ο μόλις λεπτό ο Νεϊμάρ, με τον Παουλέτα να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Βαθμολογικά πλέον η Παραγουάη βρίσκεται στην 6η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς έχοντας συνολικά μία νίκη τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Απουσίες: Γκόμεζ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλβα, Ρόχας, Αλόνσο, Αλντερετε, Αραμέντια, Μπαλμπουενά, Βιλασάντι, Γκιμενεζ, Καρντοσο, Ρομέρο, Αλμιρόν.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Αήττητη στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Βολιβία η οποία κατάφερε μετά την επικράτηση κόντρα στη Βενεζουέλα εντός έδρας να πάρει σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Χιλής μένοντας ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι Χιλιανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πουλγκαρ, με την Βολιβία να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίζει με τον Μορένο στο 21ο λεπτό. Έτσι μετά από έξι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Βολιβία βρίσκεται στην 8η θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς σε έξι παιχνίδια έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει δεχτεί γκολ και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λαμπέ, Μπεχαράνο, Χάγκεν, Γκοσιμο, Σαγκρεντο, Βάκα, Γκουστινιάμο, Α.Μπεχαράνο, Σεσπέδες, Ραμαλλο, Μορένο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet