MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΧΙΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ COPA AMERICA 15/06

Αργεντινή – Χιλή Προγνωστικά Στοιχήματος Copa America 15/06

14 Ιουνίου 2021 - 08:00
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Copa America με την τυπικά γηπεδούχο Αργεντινή να υποδέχεται τη Χιλή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 00.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες παρά το προβάδισμα που δίνει το σετ των αποδόσεων στην Αργεντινή. Αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά όμως αμυντικά αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα έχοντας δεχθεί γκολ σχεδόν σε όλα τα τελευταία παιχνίδια τους.  Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει  επικίνδυνη για αυτό και θα πάμε σε στοίχημα με τα γκολ. Επιλογή το Goal-Goal -2.00 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της κόντρα σε Χιλή και η Κολομβία η Αργεντινή η οποία βρίσκεται στην 2η θέση τού ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ έχοντας συγκεντρώσει σε 6 αγώνες 12 βαθμούς με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Κολομβία αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 μέχρι το 10ο λεπτό η κάκιστη αμυντική λειτουργία που έχει από την αρχή της χρονιάς δεν της επέτρεψε να πάρει το τρίποντο γνωρίζοντας την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Ρομέρο, Οτταμεντι, Μορτιελ, Ακουνα, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέσλο, Μέσι, Μαρτίνεζ, Γκονζάλες.

ΧΙΛΗ

Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της και η Χιλή η οποία έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη κόντρα σε Βολιβία και Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μετά από 6 συνολικά αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση του με μόλις έξι βαθμούς με τον κίνδυνο να μείνει εκτός της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Βολιβία αν και κατάφερε να προηγηθεί στο 70ο λεπτό με τον Πουλγκαρ, δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 4ο σερί παιχνίδι και μοιραία γνώρισε την ισοφάριση, 10 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης για το τελικό 1-1. Απουσίες: Μένα (αμυντικός), Μπρελόκ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπράβο, Μοντελ, Σιεραλτα, Μαριπαν, Ίσλα, Πουλγκαρ, Αρατζούρι, Μένα, Μανεσες, Βάργκας, Σάντσες.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet