MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 15/06

Ουγγαρία - Πορτογαλία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 15/06

15 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Euro με την Ουγγαρία να υποδέχεται την Πορτογαλία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη αποστολή της Πορτογαλίας η οποία θέλει να ξεκινήσει με νίκη στον όμιλο βάζοντας εμπόδια σε Γερμανία και Γαλλία. Από την άλλη οι Ούγγροι αν και το αουτσάιντερ του θεσμού βρίσκονται σε καλή κατάσταση και με βάση τα στατιστικά των τελευταίων παιχνιδιών μπορούν να κάνουν την ζημιά σε μια ευάλωτη άμυνα όπως της Πορτογαλίας. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal – 2.20 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Ουγγαρία η οποία παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα προκριματικά του Μουντιάλ και σε όμιλο με Αγγλία, Αλβανία, Πολωνία, Ανδόρα και Άγιο Μαρίνο βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε μέσα στον Ιούνιο κόντρα σε Κύπρο και Ισλανδία, είχε μία νίκη και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στις δύο αναμετρήσεις. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκουλάσι, Ορμπάν, Κεσκες, Σαλάΐ, Μπόλα, Κλέινσελερ, Ναγκι, Τζάγκερ, Φιόλα, Σζάλάΐ, Βάργκας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σε αρκετά δύσκολο όμιλο έπεσαν οι Πορτογάλοι οι οποίοι θα αναγκαστούν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα σε Γαλλία και Γερμανία ώστε να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει το «know how» από μεγάλες διοργανώσεις έχοντας κατακτήσει το τελευταίο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθει το 2016. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε κόντρα με Ισραήλ και Ισπανία είχε μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως αιτίας και αποτελέσματος. Απουσίες: Κανσέλο (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλβα, Ντίαζ, Πέπε, Μέντες, Νέβες, Φερνάντες, Καρβάλιο, Ρόναλντο, Ζότα, Σίλβα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet