MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 16/06

Ιταλία – Ελβετία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 16/06

16 Ιουνίου 2021 - 12:02
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Euro με την Ιταλία να υποδέχεται την Ελβετία στο «Ολίμπικο της Ρώμης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η «Σκουάντρα Ατζούρα» η οποία μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα έχει θέσει τις βάσεις για μία καλή πορεία στην διοργάνωση. Από την άλλη οι Ελβετοί αν και ποιοτικό σύνολο δεν βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο να κοντράρουν την Ιταλία.  Η ομάδα του Μαντσίνι σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα και το σενάριο να σημειώσει τουλάχιστον 2 γκολ στην αναμέτρηση έχει πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στο Over 1.5 της Ιταλίας σε απόδοση 1.90 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΤΑΛΙΑ

Σε τρομερή φόρμα η Ιταλία η οποία παραμένει αήττητη για πάνω από 25 παιχνίδια σε προκριματικά Μουντιάλ και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλα και σε Nations League. Στην πρεμιέρα του Euro με αντίπαλο την Τουρκία, έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 3-0 βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στην πρώτη θέση του ομίλου. Το σκορ για την «Σκουάντρα Ατζούρα» άνοιξε με ωραία ενέργεια του Μπεράτι και αυτογκολ του Ντεμιράλ στο 53ο λεπτό. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Ιμόμπιλε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο καλύτερος παίκτης της Ιταλίας ο η Ινσίνιε 10 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 9η σερί νίκη για την Ιταλία η οποία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στις 9 αναμετρήσεις. Απουσίες: Φλορεντσι (αμυντικός), Βεράτι (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ντοναρουμα, Κελινι, Μπονουτσι, Σπινατσόλα, Ντι Λορέντζο, Ζορζίνιο, Μπαρελα, Λοκατέλι, Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Δεν τα κατάφερε η Ελβετία στην πρεμιέρα κόντρα στους Ουαλούς μέλλοντας ισόπαλη με σκορ 1-1. Η ομάδα του Πέτροβιτς αν  προηγήθηκε  στο 50ο λεπτό με τον Εμπολό μετά από ωραία πάσα του Σακίρι, ένα τέταρτο αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μούρ. Η Ελβετία πίεσε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με σκοπό να πάρει το τρίποντο όμως έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό Γουόρντ πού κράτησε την Ουαλία ζωντανή. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ελβετία παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ζόμερ, Ελβέντι, Τσαρ, Ακάνζι, Χάκα, Μπαμπού, Φρέουλερ, Ροντρίγκεζ, Σακίρι, Εμπολο, Σεφεροβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet