MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 19/06

Αργεντινή – Ουρουγουάη Προγνωστικά Copa America 19/06

18 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή να υποδέχεται την Ουρουγουάη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ PAMESTOIXIMA

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η «Αλμπισελέστε» η οποία παρά το κακό ξεκίνημα κόντρα στη Χιλή έχει την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει το τρίποντο. Από την άλλη η Ουρουγουάη βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση αγνοώντας τη χαρά της νίκης από το Νοέμβριο και το ματς κόντρα στην Κολομβία που ήταν και το τελευταίο που σκόραρε. Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι και δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους. Επιλογή στην αναμέτρηση ο άσος (1) της Αργεντινής στο 2.10
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Αργεντινή η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη. Στην πρεμιέρα κόντρα στη Χιλή αν και κατάφερε να προηγηθεί με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο 33ο λεπτό, δεν μπόρεσε για ακόμη ένα παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της γνωρίζοντας την ισοφάριση στην επανάληψη. Αυτήν ήταν η 3η σερί ισοπαλία για την «Αλμπισελέστε» η οποία αξίζει να σημειωθεί πως έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα παιχνίδι από τα τελευταία πέντε. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Μοντιελ, Λ.Μαρτινεζ, Οτταμεντι, Ταρλιαφικο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέσλο, Μέσι, Μαρτίνεζ, Γκονζάλες.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Ουρουγουάη η οποία μετράει δύο σερί ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι σε Βενεζουέλα, Παραγουάη και Βραζιλία. Η ομάδα του Όσκαρ Ταβαρεζ παρά την ποιότητα που διαθέτει στην επιθετική γραμμή δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 4η θέση με μόλις 8 βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά κόντρα στη Βενεζουέλα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε να πάρει τίποτα. Απουσίες: Βίνα (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μουσλερα, Γκονσάλες, Γκιμενεζ, Γκοδιν, Κασέτες, Τορεΐρα, Τόρες, Βεσινο, Βαλβέρδε, Ροντρίγκεζ, Σουάρες.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet