MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΙΛΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 19/06

Χιλή – Βολιβία Προγνωστικά Copa America 19/06

18 Ιουνίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με τη Χιλή να υποδέχεται τη Βολιβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 00.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη η αποστολή της Χιλής η οποία έχει να αντιμετωπίσει μία αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα όπως αυτή της Βολιβίας. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν, με το Goal-Goal να έχει επιβεβαιωθεί και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Χιλή εμφανίζεται φαβορί στην αναμέτρηση όμως με βάση την εικόνα της το τελευταίο διάστημα δύσκολα την εμπιστεύεσαι. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και θα ρισκάρω στο Goal-Goal σε απόδοση 2.50
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΛΗ

Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Χιλή η οποία αν και δυσκολεύεται να πάρει το τρίποντο τουλάχιστον δεν χάνει. Στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Αργεντινή αν  βρέθηκε πίσω στο σκορ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 33ο λεπτό. Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βάργκας μετά την επαναφορά από το χαμένο πέναλτι του Βιδάλ. Βαθμολογικά αν και είναι ακόμα νωρίς βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό πίσω από Αργεντινή και Παραγουάη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα έχοντας δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις. Απουσίες: Σάντσες (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπραβο, Ίσλα, Μέντελ, Μαριπαν, Μένα, Βιδαλ, Πουλγκαρ, Αρατζούρι, Παλάσιο, Μενεσες, Βάργκας.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο Copa America  η Βολιβία η οποία ηττήθηκε από την Παραγουάη με 3-1. Οι Βολιβιανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση πέναλτι του Σααβέντρα όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έμειναν με 10 παίκτες μετά από τη δεύτερη κίτρινη του Κουελαρ. Εκεί η Παραγουάη πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και με τρία γκολ από το 62’ και μετά κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της  η Βολιβία μετράει τρεις ήττες μία νίκη και μία ισοπαλία με το Goal-Goal να έχει επιβεβαιωθεί και τις πέντε φορές. Απουσίες: Κουελαρ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα:  Κορντανο, Κουενιτος, Τζούσιμο, Σαγκρεντο, Μπεχαράνο, Σααβέντρα, Τζουστιανο, Κεσπεδες, Φλορες, Αλβάρεζ, Βιλαμορ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet