MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO 19/06

Ισπανία – Πολωνία Προγνωστικά Euro 19/06

19 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Euro με την Ισπανία να υποδέχεται την Πολωνία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00  και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη αναμέτρηση για την Ισπανία η οποία μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Σουηδία θέλει νίκη πάση θυσία για να παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Στον αντίποδα οι Πολωνοί αδικούνται από το αποτέλεσμα  και την ήττα κόντρα στη Σλοβακία καθώς είναι μία αξιόλογη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση και των δύο γιαυτό και θα ρισκάρω σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αναιμική εμφανίστηκαν η «Φούριας Ρόχας» στην πρεμιέρα του Euro μένοντας ισόπαλη χωρίς σκορ απέναντι στην αρκετά μαχητική Σουηδία. Οι Ισπανοί αν και είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να μετουσιώσουν την υπεροχή του σε κάποιο γκολ, έχοντας ως μοιραίο τον Μουράτα ο οποίος έχασε και τις τρεις κλασικές ευκαιρίες της ομάδας του Ενρίκε. Παρόλα αυτά οι Ισπανοί παρέμειναν αήττητοι για 9ο σερί παιχνίδι μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Απουσίες: Αμφίβολοι οι Γιορέντε (αμυντικός), Μπουσκέτς (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σιμόν, Λαπόρτ, Τόρρες, Αλαμπα, Αθπιλικουέτα, Αλκαντάρα, Κόκε, Πέδρι, Τόρες, Μορένο, Όλμο.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Ήττα-σοκ από τη Σλοβακία γνώρισαν οι Πολωνοί οι οποίοι, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση στην επανάληψη λίγο πριν μείνουν με δέκα παίκτες. Το σκορ είχε ανοίξει η Σλοβακία στο 19ο λεπτό με τους Πολωνούς να ισοφαρίζουν ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η απώλεια του Κρικοβιακ βύθισε αγωνιστικά την Πολωνία με την Σλοβακία  να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ για το τελικό 1-2 στο 70ο λεπτό με τον Σκρινιαρ. Αυτή ήταν η 4η απώλεια βαθμών για τους Πολωνούς στα τελευταία παιχνίδια, με το Over 2.5 ναι έχει επιβεβαιωθεί σε 5 σερί. Απουσίες: Κρικόβιακ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σέσνι, Γκλικ, Μπέντνερκ, Ριμπους, Μπερεζίνσκι, Λίμπερτι, Κιχ, Μοντέρ, Τζοζβιάκ, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet