MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 21/06

Βενεζουέλα – Ισημερινός Προγνωστικά Copa America 21/06

20 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Copa America με την Βενεζουέλα να υποδέχεται τον Ισημερινό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 00.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες αγνοούν τη χαρά της νίκης τελευταία τρία παιχνίδια τους. Η Βενεζουέλα κατόρθωσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Κολομβία την περασμένη αγωνιστική έχοντας ως καλύτερο παίκτη τερματοφύλακα της. Από την άλλη ο Ισημερινός αν και διαθέτει μία καλά οργανωμένη ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση το τελευταίο διάστημα. Αμφότερες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις παίζουν ανοιχτά και μας χωρίζουν γκολ και θέαμα. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 2.10 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ισόπαλη χωρίς σκορ απέναντι στην Κολομβία αναδείχθηκε η ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο η οποία παρά τις αναρίθμητες απουσίες λόγω του ιού κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική. Οι Βενεζουελάνοι έπαιξαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι πίσω από την μπάλα προσπαθώντας να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν. ΜVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Φανιέζ ο οποίος κράτησε σε πάρα πολλές στιγμές ανέπαφη την εστία του. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο ήττες δύο ισοπαλίες και μία νίκη έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις δύο φορές. Απουσίες: Σαβαρίνο (μέσος),Ουρταδο (επιθετικός), Κάντιθ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Φανιέζ, Λα Μαρτίνα, Γκονσάλες, Μαρτίνεζ, Μάγκο, Κουμάνα, Μαρτίνεζ Α. Μορένο, Μαντζάνο, Κάσσερες, Αριστεγκουΐτα.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Από τρεις σερί ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν τα κατάφεραν ούτε κόντρα στην Κολομβία στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Καρντόνα μετά από ωραία πάσα του Μπορχα. στα προκριματικά του Μουντιάλ και μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου πίσω από Αργεντινή και Βραζιλία έχοντας εννέα βαθμούς με τρεις νίκες και δύο ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας έχουν δεχθεί γκολ και στα πέντε. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ορτιζ, Χινκάπιε, Εστουπινιάν, Αρμπολέντα, Πρεσιάλντο, Πλάτα, Μέντεζ, Καϊσέδο, Μαρτίνεζ, Εστράδα, Βαλένσια.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet