MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΕΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 21/06

Κολομβία – Περού Προγνωστικά Copa America 21/06

20 Ιουνίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία να υποδέχεται το Περού. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αντίδραση θα ψάξουν οι Κολομβιανοί μετά την απρόσμενη ισοπαλία τη 2η αγωνιστική κόντρα στη Βενεζουέλα. Από την άλλη το Περού βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό και με βάση τη λογική δεν έχει καμία ελπίδα στην αναμέτρηση. Ποντάρισμα στην νίκη της Κολομβίας στο 1.70.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Αρκετά άτυχοι ήτανε Κολομβιανοί την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Βενεζουέλα, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο πέφτοντας πάνω σε έναν πάρα πολύ καλό Φανιέζ ο οποίος ήταν ο MVP του παιχνιδιού κρατώντας ανέπαφη την εστία των Βενεζουελάνων. Παρά την ισοπαλία η Κολομβία παραμένει αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια της βρισκόμενη στη 2η θέση του ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από την Βραζιλία. Απουσίες: Ντίαζ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Σάντσες, Μίνα, Τεσιγιο, Μεντίνα, Ουριμπε, Καρντόνα, Μπάριος, Γκουαρντραδο, Ζαπάτα, Μουριέλ.

ΠΕΡΟΥ

Από το κακό στο χειρότερο το Περού το οποίο μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Βραζιλία με 4-0 έφτασε τις τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε Κόπα Αμέρικα και προκριματικά Μουντιάλ. Στην αναμέτρηση κόντρα στη «Σελεσάο» βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Σάντρο στο 12ο λεπτό, ενώ στην επανάληψη συνέχισε στον ίδιο παθητικό ρυθμό δεχόμενο ακόμη τρία τέρματα από τους Νεϊμάρ, Ριμπέιρο και Ριτσάλισον. Η ομάδα του Ρικάρντο Καρέρα δεν θυμίζει σε τίποτα το σύνολο των παλαιότερων χρόνων έχοντας τεράστια έλλειψη σε ποιότητα και εμπειρία από υψηλές παραστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το Περού στα τελευταία 5 παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε κανένα από αυτά. Απουσίες: Γκερεΐρο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλεσέ, Ράμος, Γκαζο, Αμπράμ, Λόπεζ, Γιοτουν, Ταπια, Πένα, Κουέβα, Καρίγιο, Λαμπαντούλα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet