MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 22/06

Αργεντινή – Παραγουάη Προγνωστικά Copa America 22/06

21 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή να υποδέχεται την Παραγουάη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Αργεντινή να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους κόντρα στην Βολιβία υπολείπονται σε ποιότητα και εμπειρία έναντι των Αργεντινών. Περιμένω μία καλή εμφάνιση από την ομάδα του Σκαλονι και θα ρισκάρω στο ασιατικό 1(-1) στο 1.90  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι η Αργεντινή η οποία μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Χιλή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Ουρουγουάης με 1-0 χάρις στο τέρμα του Ροντρίγκεζ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Βαθμολογικά στο Copa America αν και είναι ακόμα νωρίς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Χιλή έχοντας 4 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Μολίνα, Ρομέρο, Οτταμεντι, Ακουνα, Λο Σέσλο, Ντε Πάουλ, Ροντρίγκεζ, Μέσι, Μαρτίνεζ, Γκονζάλες.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Παραγουάη η οποία επικράτησε με 3-1 της Βολιβίας στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα. Οι Βολιβιανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου Κουλαρ δεν τους επέτρεψε να συνεχίσω τον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη κατέρρευσαν αγωνιστικά, με την Παραγουάη να βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές παίρνοντας μία σπουδαία νίκη. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας η Παραγουάη μετράει τρεις ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη. Απουσίες: Γκόμεζ (αμυντικός), Αλόνσο (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλβα, Εσπινόλα, Αραμέντια, Βιλασάντι, Μπαλμπουενά, Μπαρεΐρο, Πιρις, Αλμιρόν, Ρομέρο, Κακού, Αβαλος.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet