MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΣΕΧΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO 22/06

Τσεχία – Αγγλία Προγνωστικά Euro 22/06

22 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Euro με την Τσεχία να υποδέχεται την Αγγλία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες παρότι το σετ των αποδόσεων δίνει φαβορί τους Άγγλους. Η Τσεχία είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και με βάση την εικόνα της στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Αμφότερες με ισοπαλία παίρνουν στην επόμενη φάση και εμείς θα επιλέξουμε στοιχηματικά την έκπληξη. Ποντάρισμα στο σε απόδοση 2.40
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΕΧΙΑ

Μία νίκη και μία ισοπαλία μετράνε Τσέχοι οι οποίοι μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα των Σκωτσέζων κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία και κόντρα στην Κροατία παραμένοντας έτσι στην κορυφή του 4ου ομίλου με 4 βαθμούς. Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την Κροατία αν και κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι του Σικ, μία καταπληκτική ατομική ενέργεια των Κροατών, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι Tσέχοι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις μία φορά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βατσλικ, Σελούτκα, Κάλλας, Μποριλ, Κουφάλ, Χολες, Σούτσεκ, Μασοπουστ, Νταριντα, Τζανκο, Σικ.

ΑΓΓΛΙΑ

Ισόπαλοι χωρίς σκορ έμειναν οι Άγγλοι στο ντέρμπι κόντρα στους Σκωτσέζους μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Κροατία. Η ομάδα του Σάουθγκέιτ εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών χάνοντας τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση από το δεύτερο κιόλας παιχνίδι. Η λευκή ισοπαλία απέναντι στη Σκωτία αναγκάζει τους Άγγλους να παίξουμε ένα άγχος παραπάνω καθώς χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία για να περάσoυν στην επόμενη φάση. Στα πέντε λεπτά παιχνίδι τους οι Άγγλοι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης παραμένουν αήττητοι με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Πιγκφορντ, Στόουνς, Μίνγκς, Σο, Τζέιμς, Ρίσε, Φίλιπς, Μάουντ, Φόντεν, Στέρλινγκ, Κέιν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet