SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO 23/06

Πορτογαλία – Γαλλία Προγνωστικά Euro 23/06

23 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Euro με την Πορτογαλία να υποδέχεται την Γαλλία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Γάλλους να έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση και την Πορτογαλία να θέλει να μην ηττηθεί για να πάρει την πρόκριση μέσω της βαθμολογίας των καλύτερων τρίτων της διοργάνωσης. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει επικίνδυνη καθώς μιλάμε για δύο ρόστερ με μεγάλη ποιότητα. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει το ρίσκο με βάση όσων έχουμε δει έως τώρα στην διοργάνωση. Ποντάρισμα στο Goal-Goal – 1.90 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Από κακή εμφάνιση και συντριβή προέρχονται οι Πορτογάλοι με αντίπαλο την Γερμανία. Τα «Πανζερ» ήταν καταιγιστικά και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Ρονάλντο στο 15ο λεπτό κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση πηγαίνοντας με 1-2 μπροστά στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Πορτογαλία συνέχισε σε παθητικό ρόλο δεχόμενη ακόμη δύο τέρματα από τους Χάβερτς και Γκόσεν ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το μόνο που κατάφεραν οι Πορτογάλοι ήταν να μειώσουν στο 67ο λεπτό με τον ζώντα σε 4-2. Αυτήν ήταν η πρώτη ήττα μετά από 8 σερί παιχνίδια αήττητη για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος η οποία παίζει χειρότερα από ότι μπορεί με βάση το ρόστερ της. Απουσίες: Μέντες (αμυντικός) Φέλιξ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Πατρίσιο, Ντίας, Σεμέδο, Πέπε, Γκουέΐρο, Καρβάλιο, Ντανίλο, Σίλβα, Φερνάντες, Ζότα, Ρονάλντο.

ΓΑΛΛΙΑ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα του Ντε Σάν, η οποία στραβοπάτησε τη 2η αγωνιστική κοντά στην Ουγγαρία. Οι «τρικολόρ» εμφανίστηκαν αρκετά αναιμικοί στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με το γκολ του Φιόλα. Στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμό φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Γκριεζμάν στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού. Παρά τις αλλαγές του ομοσπονδιακού τεχνικού η Γαλλία συνέχισε να έχει μία ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς να απειλεί την εστία των Ούγγρων με το 1-1 να τους στερεί κάτι,  έχοντας ήδη εξασφαλίσει μία θέση στα ημιτελικά μετά το τρίποντο κόντρα στους Γερμανούς στην πρεμιέρα. Απουσίες: Ντεμπελέ (εξτρέμ), Κόναν (εξτρέμ). Πιθανή ενδεκάδα: Λιορίς, Βαράν, Κιμπεπέ, Παβαρ, Ντινε, Πογκμπά, Κάντε, Ραμπιοτ, Γκριεζμάν, Μπενζεμά, Εμπαπέ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet