SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΠΕΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 24/06

Ισημερινός – Περού Προγνωστικά Copa America 24/06

23 Ιουνίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Copa America με τον Ισημερινό να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος το Περού. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 00.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλή κατάσταση γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Κολομβία την περασμένη αγωνιστική που τους βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη ο Ισημερινός έδειξε για ακόμη μία φορά πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και δύσκολα κρατάει το μηδέν. Με βάση την προϊστορία των μεταξύ τους παιχνιδιών περιμένουμε μία αναμέτρηση με γκολ και θέαμα, γιαυτό και θα ρισκάρουμε στοιχηματικά στο Goal-Goal σε απόδοση 2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Χωρίς νίκη για 4ο σερί παιχνίδι ο Ισημερινός ο οποίος μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική αν και καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Βενεζουέλα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο προηγουμένως μάλιστα δύο φορές στο σκορ. Το τελικό 2-2 ψαλιδίζει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση στην ομάδα του Αλβάρο Γκουστάβο η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση το ομόλου μετά από δύο αγωνιστικές έχοντας μόλις ένα βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ορτιζ, Αρμπολέντα, Πρεσικάντο, Χινκάπιε, Εστουπινιάν, Μένα, Μέντεζ, Καϊσέδο, Πρεσικάντο, Καμπάνα, Βαλένσια.

ΠΕΡΟΥ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήραν σπουδαία νίκη με αντίπαλο την Κολομβία την περασμένη αγωνιστική δηλώνοντας παρών στη μάχη που δίνεται για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Περουβιανοί άνοιξαν στο 17ο λεπτό το σκορ με τον Πένα, και παρότι η Κολομβία ισοφάρισε στην επανάληψη με πέναλτι του Μπόρχα, συνέχισαν την ασφυκτική πίεση καταφέρνοντας να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ για το τελικό 1-2. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο νίκες και τρεις ήττες ενώ δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε κανένα από αυτά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλεσέ, Ράμος, Αμπράμ, Γκαζο, Λόπεζ, Ταπια, Γιοτουν, Καρίγιο, Πένα, Κουέβα, Λαμπαντούλα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet