SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 24/06

Βραζιλία – Κολομβία Προγνωστικά Copa America 24/06

23 Ιουνίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Copa America με την Βραζιλία να υποδέχεται την Κολομβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Βραζιλία η οποία αν και διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της θα αντιμετωπίσει μία αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα η οποία προέρχεται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και ψάχνει αντίδραση. Με βάση την προϊστορία των μεταξύ τους παιχνιδιών αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει αρκετά ριψοκίνδυνη. Μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Θα ρισκάρω στο Goal-Goal σε απόδοση 2.20  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια της Βραζιλία η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σκορπίζοντας στο διάβα της οποιονδήποτε αντίπαλο. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 4-0 του Περού κάνοντας το δύο στα δύο στο Copa America οδηγώντας την κούρσα του 2ου ομίλου. Το σκορ για τους Βραζιλιάνους άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άλεξ Σάντρο, με την σκυτάλη να παίρνουν στην επανάληψη οι Νεϊμάρ, Ριτσάλισον και Ριμπέιρο κάνοντας 4 τα τέρματα για την «Σελεσαο». Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπαρζι πέρα από το σερί των νικών το τελευταίο διάστημα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 6 παιχνίδια. Απουσίες: Φελίπε (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Μιλιτάο, Σίλβα, Σάντρο, Ντανίλο, Φαμπίνιο, Ζεσούς, Φρέντ, Έβερτον, Μπαρμπόσα, Νεϊμάρ.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχονται οι Κολομβιανοί οι οποίοι μετά την νίκη κόντρα στον Ισημερινό στην πρεμιέρα του Copa America, μετράνε μία ισοπαλία με αντίπαλο τη Βενεζουέλα και μία ήττα την περασμένη αγωνιστική κόντρα στο Περού. Βαθμολογικά βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια βρισκόμενοι δύο πόντους πίσω από τη Βραζιλία που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Κόντρα στο Περού εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και παρότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με αμφισβητούμενο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, δεχόμενοι γκολ στην αντεπίθεση για το τελικό 1-2. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Μεντίνα, Μίνα, Σάντσες, Τεσιγιο, Γκουαρντραδο, Πέρεζ, Μπάριος, Καρντόνα, Μπορχα, Ζαπάτα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet