SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΙΒΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 25/06

Βολιβία – Ουρουγουάη Προγνωστικά Copa America 25/06

24 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με την Βολιβία να υποδέχεται την Ουρουγουάη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει 00.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο με την Ουρουγουάη να ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη η Βολιβία βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και με βάση την εικόνα της έως τώρα στο Κόπα Αμέρικα δύσκολα θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Περιμένω μία εύκολη νίκη των Ουρουγουανών και θα ρισκάρω στο ασιατικό 2(-1.5) σε απόδοση 1.80  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΙΒΙΑ

Χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι Βολιβία η οποία μετά την ισοπαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στη Χιλή, μετράει δύο σερί ήττες στο Copa America κόντρα σε Παραγουάη και Χιλή παραμένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό. Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την Χιλή τα πολλά προβλήματα λόγω των απουσιών δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι θετικό, με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπρέτον, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στον υπόλοιπο αγώνα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια. Απουσίες: Μπαρμπόσα (ΤΦ), Κασπεδες (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λαμπέ, Μπεχαράνο, Κουιντέρος, Τζούσιμο, Φερνσντε, Σααβέντρα, Τζουστιανο, Βάκα, Αρκε, Τζούρα, Αλαβερεζ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν οι Ουρουγουανοί οι οποίοι αν και καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με αντίπαλο τη Χιλή, δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο μένοντας έτσι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Παρά την υπέροχη στο πρώτο ημίχρονο για την Ουρουγουάη η Χιλή βρήκε γκολ στην αντεπίθεση με τον Βάργκας κάνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην επανάληψη η ομάδα του Όσκαρ Ταβαρεζ ανέβασε ρυθμό, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Σουάρες στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Η πίεση στα τελευταία λεπτά από την Ουρουγουάη δεν απέφερε καρπούς με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες. Βαθμολογικά youwave βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό μετά από δύο παιχνίδια έχοντας πάρα πολλές ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μουσλερα, Γκονζάλες, Γκιμενεζ, Γκοδιν, Βίνα, Βαλβέρδε, Μπεντακουρ, Τορεΐρα, Βεσινο, Σουάρες, Καβάνι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet