SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ (2ΑΔΑ) 25/06

Στενεύουν τα περιθώρια για την Ρόζενμπεργκ (2αδα) 25/06

25 Ιουνίου 2021 - 00:05
Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για σήμερα Παρασκευή με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Νορβηγία και συγκεκριμένα στα παιχνίδια ανάμεσα σε Σάρπσμποργκ – Βίκινγκ και Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μετά τις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στο κίνητρο της Ρόζεμποργκ πού δεν έχει αλλά περιθώρια αλλά και στα γκολ στο «Σαρπσμποργκ» έχω ξεχωρίσει για σήμερα με παρολί σε συνολική απόδοση 3.20   
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Από σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ρόζενμποργκ προέρχονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις τους βρίσκονται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς μετά από 7 παιχνίδια. Παρά την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα η Σαρπσμποργκ εντός έδρας δεν εμφανίζεται και τόσο αποτελεσματική έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις τρεις έως τώρα αναμετρήσεις που έχει δώσει για το πρωτάθλημα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει αρκετά δυνατά τη φετινή σεζόν βρισκόμενοι στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες σε 8 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν στην έδρα της φορμαρισμένης Σάντεφιορντ, γνωρίζοντας ήττα με 3-0. Παρά την κακή εμφάνιση οι Βίκινγκς είναι μία δουλεμένη ομάδα η οποία ενισχύθηκε αρκετά τη φετινή μεταγραφική περίοδο και έχει βλέψεις για ψηλότερα. Η Σαρπσμποργκ δυσκολεύεται αρκετά εντός έδρας και η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν και περιμένω ένα καλό παιχνίδι από πλευράς θεάματος. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.60.

  ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Σε τρομερή κατάσταση Λίλεστρομ η οποία μετράει δύο σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση με 9 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Τρόμσο με 1-2 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Όλσεν που σημείωσε και τα δύο τέρματα για τους νεοφώτιστους. Στον αντίποδα η Ρόζεμποργκ συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα μετρώντας δύο σερί ήττες τις τελευταίες αγωνιστικές που την έχουν απομακρύνει αρκετά από την κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια με την διαφορά από τις Μπόντο Γκλιπτ και Μόλντε να είναι στο -6. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Σαρπσμποργκ σε ένα παιχνίδι όπου εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών από το πρώτο κιόλας λεπτό. Τα περιθώρια για τους φιλοξενούμενους έχουν πλέον στενέψει αρκετά και σε περίπτωση νέας απώλειας κόντρα στην Λίλεστρομ, η  υπόθεση πρωτάθλημα, θα απομακρυνθεί αρκετά.  Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά τελευταία όμως δεν έχουν την ποιότητα στο ρόστερ και την εμπειρία να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Η Ρόζεμποργκ μετά τα άσχημα αποτελέσματα, θα εμφανιστεί πεισμωμένη και το διπλό (2) στο 2.00 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet