SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΤΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO 26/06

Ιταλία – Αυστρία Προγνωστικά Euro 26/06

26 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τους 16 του Euro 2020 με την Ιταλία να υποδέχεται την Αυστρία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε τρομερή κατάσταση η «ΣκουάντραΑτζούρα» η οποία έκανε το 3 στα 3 στον όμιλο και έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα στην διοργάνωση. Από την άλλη οι Αυστριακοί είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και με βάση την λογική δύσκολα θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Το μομέντουμ δείχνει Ιταλία σε ένα παιχνίδι με λίγα τέρματα. Ποντάρισμα στο 1 & Under 3.5 1.90 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΤΑΛΙΑ

Αήττητη για περισσότερα από 30 παιχνίδια η Ιταλία η οποία διανύει εξαιρετική περίοδο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Στα προκριματικά της διοργάνωσης πέρασε πρώτη σε όμιλο με Φινλανδία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Αρμενία και Λιχτενστάιν, ενώ στη φάση των ομίλων έκανε το 3 στα 3 κόντρα σε Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα ακόμη και για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι τρέχει ένα εκπληκτικό σερί χωρίς να δεχτεί γκολ φτάνοντας μέχρι τώρα τα 11 παιχνίδια. Στην τελευταία αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων κόντρα στην Ουαλία παρατάσσοντας την ομάδα του με πολλές απουσίες είδαμε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος με το σκορ στο 1-0. Απουσίες: Κελινι (αμυντικός), Φλορεντσι (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντοναρουμα, Ασέμπρι, Μπονουτσι, Σπινατσόλα, Μπαρελα, Ντι Λορέντζο, Ζορζίνιο, Λοκατέλι, Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Στην 2η θέση του 3ου ομίλου τερμάτισαν οι Αυστριακοί έχοντας δύο νίκες και μία ήττα κόντρα σε Ουκρανία Βόρεια Μακεδονία και Ολλανδία. Στην πρεμιέρα κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία αν και τα “χρειάστηκαν’’ στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν στην επανάληψη να ανεβάσουν ρυθμό και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη με 3-1. Στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στους «Οράνιε» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν μοιραία την ήττα με 2-0 βάζοντας σε κίνδυνο την πρόκριση. Την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Ουκρανία πήραν σπουδαίο διπλό χάρις στο τέρμα του Μπαουμγκάρντεν στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρόκριση στους 16 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Λαζάρο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπάκμαν, Ντράγκοβιτς, Χιντερεγκεν, Λάΐνερ, Αλάμπα, Σάμπιτζερ, Λάΐμερ, Σλάγκερ, Γκρίζλις, Μπαουμγκάρντεν, Αρνσουτοβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet