SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΠΕΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 28/06

Βενεζουέλα – Περού Προγνωστικά Copa America 28/06

27 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με τη Βενεζουέλα να υποδέχεται το Περού. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με το Περού να έχει ένα μικρό προβάδισμα μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ισημερινό. Οι Βενεζουελάνοι από την άλλη παλέουν κάθε παιχνίδι από την αρχή του Κόπα Αμέρικα και παρότι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχουν ακόμη ελπίδες για πρόκριση. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη και γιαυτό θα πάμε σε στοίχημα με τα γκολ καθώς μιλάμε για δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Ποντάρισμα στο Goal-Goal -2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Χωρίς νίκη ως τώρα οι γηπεδούχοι στο Copa America οι οποίοι έχουν δύο ισοπαλίες και μία ήττα κόντρα σε Βραζιλία, Κολομβία και Ισημερινό. Βαθμολογικά αν και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 2 βαθμούς έχουν ελπίδες για πρόκριση. Στο παιχνίδι κόντρα στον ισημερινό την περασμένη αγωνιστική κατάφεραν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Το 1-0 έκανε για τον Ισημερινό ο Πρεσιάλντο, για να έρθεις στην επανάληψη ο Καστίγιο να ισοφαρίσει για τη Βενεζουέλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά στο 79ο λεπτό με 2-1, όμως οι Βενεζουελάνοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Απουσίες: Μουρίγιο (επιθετικός), Κάντιθ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Φαριεζ, Γκονζάλες, Μαρτίνεζ, Βελάσκες, Μάγκο, Κουμάνα, Μαρτίνεζ, Μορένο, Καστίγιο, Κάσσερες, Αριστεγκουΐτα.

ΠΕΡΟΥ

Αήττητη για 2ο σερί παιχνίδι η ομάδα του Περού η οποία μετά την καταστροφική πρεμιέρα κόντρα στη Βραζιλία και το 4-0, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Κολομβίας με 1-2 και παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία απέναντι στον Ισημερινό. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα και συνολικό συντελεστή τερμάτων 4-7. Την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ισημερινό αν και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο κατάφερε στην επανάληψη να ανεβάσει ρυθμό και να φτάσει πολύ γρήγορα στην ισοφάριση με τους Λαμπαντούλα και Καρίγιο μέχρι το 54ο λεπτό. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλεσέ, Ράμος, Τράουκο, Γκαζο, Λόπεζ, Ταπια, Γιοτουν, Καρίγιο, Πένα, Κουέβα, Λαμπαντούλα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet