SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 29/06

Ουρουγουάη – Παραγουάη Προγνωστικά Copa America 29/06

28 Ιουνίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Copa America, με την Ουρουγουάη να υποδέχεται την Παραγουάη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00  και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με ανεβασμένη ψυχολογία η Ουρουγουάη η οποία επικράτησε την περασμένη αγωνιστική της Βολιβίας με 2-0 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Στον αντίποδα η Παραγουάη είχε εξασφαλίσει και αυτή τη συμμετοχή της στα ημιτελικά και θα παραταχθεί χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν στις καλές εμφανίσεις και ο άσος κοντά στο διπλασιασμό αξίζει το ρίσκο με βάση το μομέντουμ. Επιλογή η νίκη της Ουρουγουάης σε απόδοση 2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους Ουρουγουανούς οι οποίοι μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους επικράτησαν της Βολιβίας με 2-0 περνώντας στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Το σκορ για την Ουρουγουάη άνοιξε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκουντερος με αυτογκόλ ενώ το 2-0 ήρθες στο 80’ από τον Καβάνι. Οι γηπεδούχοι έσπασαν την «κατάρα» των τελευταίων παιχνιδιών που τους έφερνε να έχουν σκοράρει μόλις ένα τέρμα στα τελευταία τέσσερα σερί παιχνίδια τους. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μουρσελά, Γκοδιν, Γκιμενεζ, Ναντσες, Βίνα, Βαλβέρδε, Βεσινο, Ντε Λα Κρούζ, Ντε Αρανσε, Καβάνι, Σουάρες.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Με νίκη σφράγισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού οι Παραγουανοί οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 της Χιλής χάρις στα τέρματα των Σαμουμπιο και Αλμιρόν στο 33ο και 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Βαθμολογικά η Παραγουάη βρίσκεται στην 2η θέση του πρώτου ομίλου με έξι βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια έναν πίσω από την Αργεντινή που βρίσκεται στην κορυφή της διοργάνωσης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως  μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Σίλβα, Εσπινόλα, Αραμέντια, Γκόμεζ, Μαρτίνεζ, Σαμουμπιο, Βιλασάντι, Καρντοσο, Αλόνσο, Αλμιρόν, Γκονζάλες.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet