SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΙΒΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 29/06

Βολιβία – Αργεντινή Προγνωστικά Copa America 29/06

28 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Copa America με την Βολιβία να υποδέχεται την Αργεντινή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αδιάφορη βαθμολογικά θα εμφανιστεί η “Αλμπισελέστε” η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Βολιβία όπως έδειξαν και τα πρώτα πέντε παιχνίδια είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου. Η Αργεντινή θέλει μία καλή εμφάνιση ενόψει των ημιτελικών και το σενάριο να δούμε αρκετά γκολ και μία εύκολη νίκη έχει πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο ασιατικό χάντικαπ 2(-2) 1.80  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΙΒΙΑ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι οι οποίοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους έχοντας τρεις σερί ήττες στο Copa America και μία ισοπαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν και από την Ουρουγουάη με 2-0 κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στο τελευταίο ενάμιση χρόνο. Βαθμολογικά όπως είναι λογικό βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου με μηδέν βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 1-6. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λαμπέ, Μπεχαράνο, Σααβέντρα, Κουιντέρος, Τζούσιμο, Σαγκρεντο, Τζουστιανο, Βάκα, Κούρα, Βιλλαροέλ, Ραμάγιο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι η Αργεντινή η οποία μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Χιλή μετράει δύο σερί νίκες  στο Copa America απέναντι σε Ουρουγουάη και Παραγουάη παίρνοντας μία εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Στ τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Παραγουάη επικράτησε με 1-0 χάρις στο γκολ του Γκόμεζ από το 10ο λεπτό της αναμέτρησης σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Ρομέρο, Πρεζελα, Τράλιαφίκο, Μολίνα, Παρέδες, Ροντρίγκεζ, Ντι Μαρία, Μέσι, Γκόμεζ, Μερτινεζ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet