SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO 29/06

Σουηδία – Ουκρανία Προγνωστικά Euro 29/06

29 Ιουνίου 2021 - 01:10
Αναμέτρηση για τους 16 του Euro 2020 με την Σουηδία να υποδέχεται την Ουκρανία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι Σουηδοί οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση παραμένοντας αήττητοι στη φάση των ομίλων. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ουκρανία πέρασε στην επόμενη φάση ως καλύτερη 3η στο όμιλο και παρότι ο Σεφτσένκο έχει φτιάξει μία νεανική ομάδα ξεκινάει από θέση αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Η Σουηδία διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και με βάση λογική έχει το προβάδισμα για πρόκριση. Επιλογή ο άσος (1) στο 2.40  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Σουηδία, η οποία έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο συνθέτει ποιότητα, εμπειρία και δίψα για διάκριση. Στον όμιλο με αντιπάλους τις Σλοβακία, Ισπανία και Πολωνία κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς έχοντας δύο νίκες απέναντι σε Πολωνούς και Σλοβάκους και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ισπανία. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην παρέα του Λεβαντόφσκι, επικράτησε με 3-2 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Φολσμπερκ ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της τρεις φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Όλσεν, Λιντελοφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστισον, Λούστιν, Λάρσον, Εκνταλ, Όλσον, Φολσμπερκ, Ισάκ, Μπέργκ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στον αντίποδα οι Ουκρανοί πέρασαν τη φάση των ομίλων με δύο ήττες και μία νίκη ως 3οι στον όμιλο έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις πόντους. Στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ολλανδία, αν και προσπάθησαν να κλέψουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας εν τέλει ηττήθηκαν με 3-2 σε ένα παιχνίδι που είχε πέντε γκολ στο 2ο ημίχρονο. Την δεύτερη αγωνιστική επικράτησαν της αδύναμης Βόρειας Μακεδονίας με 2-1 ενώ την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν από την Αυστρία με 1-0. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τρεις νίκες και δύο ήττες έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της δύο φορές. Απουσίες: Ζιβκοβ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπουσμαν, Καραβάεφ, Ζαμπαρνί, Μαντβιενκο, Μικολενκο, Σίντορρσούκ, Γιαρμολένκο, Σαπανένκο, Ζιντσενκο, Μαλινόφσκι, Γιεραμτσουκ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet