SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤΣΕΡΙΕΝ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΣΤΟ 3.80

Γκολ και θέαμα στην Ελίτσεριεν της Νορβηγίας στο 3.80

30 Ιουνίου 2021 - 00:05
Δύο αναμετρήσεις έχω ξεχωρίσει για σήμερα Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα παιχνίδια Σάντεφιορντ – Μπόντο Γκλιπτ και Βίκινγκ – Σταμπαέκ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στην καλή φόρμα της Μπόντο Γκλίπτ και της Βίκινγκ πού δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειές έχω ξεχωρίσει για σήμερα με παρολί σε συνολική απόδοση 3.80   
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν στην 14η θέση έχοντας συνολικά 6 πόντους σε 7 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν συντριβή στην έδρα της Στρόμγκοντσετ με 4-0 κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φετινής σεζόν. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπόντο επέστρεψε θριαμβευτικά στα επιτυχή αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από την Μόλντε στο ντέρμπι κορυφής, συντρίβοντας εντός έδρας την αδύναμη Σταμπαέκ με σκορ 4-1. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, ισόβαθμοι με τη Μόλντε έχοντας μάλιστα και ένα ματς περισσότερο. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια με την Μπόντο Γκλιπτ  να μην έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Οι γηπεδούχοι αν δεν προσέξουν θα διασυρθούν και το 2 (-1) στο 2.10 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. 

ΒΙΚΙΝΓΚ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σάρπσμποργκ προέρχεται η Βίκινγκ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε στην επανάληψη να ανεβάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό και να φτάσει στην ανατροπή επιστρέφοντας στις νίκες. Βαθμολογικά  παραμένει στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς σε 9 παιχνίδια έχοντας συνολικά πέντε νίκες και τέσσερις ήττες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο μετρώντας τέσσερις σερί ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους, βρισκόμενοι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική πέρασαν δύσκολα στην έδρα της Μπόντο Γκλιπτ γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-1. Η Βίκινγκ μετά την σπουδαία ανατροπή την περασμένη αγωνιστική θα εμφανιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εντός έδρας έχει και την προϊστορία με το μέρος της. Ο άσος (1) στο 1.80 με βάση την λογική αξίζει το ρίσκο και θα προστεθεί στις επιλογές μου.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet