SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 03/07

Βραζιλία – Χιλή Προγνωστικά Copa America 03/07

02 Ιουλίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα play-off του Copa America με την Βραζιλία να υποδέχεται την Χιλή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η «σελεσάο» η οποία βλέπει από τώρα τελικό. Στον αντίποδα οι Χιλιανοί αν και αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία δύο παιχνίδια τους, είναι μία αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να κλέψει την πρόκριση. Παρά τη μεγάλη διαφορά στο σετ των αποδόσεων, περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι κυρίως στα πρώτα λεπτά και θα ρισκάρω με το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.30 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Σε καλή κατάσταση η Βραζιλία η οποία παραμένει αήττητη για πάνω από 10 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας 9 νίκες και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στον Ισημερινό σε ένα παιχνίδι αδιάφορο  βαθμολογικά για αυτήν, καθώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά τις τρεις σερί νίκες απέναντι σε Βενεζουέλα, Περού και Κολομβία. Ο Μπαρζι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές με τις μοναδικές απώλειες να μην επηρεάζομαι την αρχική σκέψη του Βραζιλιάνου τεχνικού. Απουσίες: Λοντι (αμυντικός), Φιλιπε (αμυντικός), Κάσιο (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Μιλιτάο, Σίλβα, Σάντρο, Έμερσον, Φαμπίνιο, Λουίζ, Παουλέτα, Έβερτον, Φιρμίνο, Μπαρμπόσα.

ΧΙΛΗ

Παρά τα μέτρια αποτελέσματα στη φάση των ομίλων η Χιλή, προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, τερματίζοντας στην 4η θέση με 5 βαθμούς σε 4 παιχνίδια έχοντας συνολικά μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Παραγουάη γνώρισε ήττα με 2-0 έχοντας μία μόλις τελική ευκαιρία στο στόχου. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 5 παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα έχοντας δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια. Απουσίες: Σάντσες (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπράβο, Μοντελ, Σιεραλτα, Μαριπαν, Ίσλα, Πουλγκαρ, Αρατζούρι, Βιντάλ, Πινάρες, Βάργκας, Μπρερετον.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet