SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΕΡΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 03/07

Περού – Παραγουάη Προγνωστικά Copa America 03/07

02 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την φάση των προημιτελικών του Κόπα Αμέρικα με το Περού να υποδέχεται την Παραγουάη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 00.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί το Περού το οποίο παραμένει αήττητο στα τελευταία τρία παιχνίδια του. Από την άλλη η Παραγουάη συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, προερχόμενη από ήττα κόντρα στην Ουρουγουάη πού την έριξε στην 3η θέση του ομίλου. Το σενάριο να μην ηττηθεί τουλάχιστον η ομάδα του Ρικάρντο Καρέρα έχει αρκετές πιθανότητες και αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στο 1 DNB στο 2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΟΥ

Αήττητο για 3ο σερί παιχνίδι το Περού το οποίο επικράτησε με 1-0 της Βενεζουέλας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, περνώντας ως 2ο στα προημιτελικά της διοργάνωσης με 3 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Βραζιλία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρίγιο. Σε τέσσερις αγωνιστικές στον όμιλο είχε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις μία φορά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλεσέ, Ράμος, Γκαζο, Λόπεζ, Καλλενς, Τραουκο, Ταπια, Γιοτουν, Καρίγιο, Πένα, Κουέβα, Λαμπαντούλα.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δεν πείθει με τις εμφανίσεις η Παραγουάη η οποία προέρχεται από ήττα κόντρα στην Ουρουγουάη στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων αποτέλεσμα που την έριξε στην 3η θέση του ομίλου. Συνολικά σε τέσσερις αγωνιστικές είχε 6 βαθμούς με 2 νίκες και 2 ήττες και συνολικό συντελεστή τερμάτων 5-3. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις ήττες και δύο νίκες έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Απουσίες: Μπαρέΐρο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλβα, Ροξας, Αλόνσο, Αλμπερτε, Σαμουμπιο, Βιλασάντι, Γκιμενεζ, Ρομέρο, Αβαλος, Αλμιρόν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet