SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 04/07

Αργεντινή – Ισημερινός Προγνωστικά Copa America 04/07

03 Ιουλίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Copa America με την Αργεντινή υποδέχεται τον Ισημερινό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 04.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Αργεντινή η οποία προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Βολιβία και τρεις σερί νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Από την άλλη ο Ισημερινός αγνοεί τη χαρά της νίκης έως τώρα στο Κόπα Αμέρικα και με βάση τη λογική δεν έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η παρέα του Μέσι έχει στόχο τον τελικό και περιμένω εύκολα ή δύσκολα να φτάσει μέχρι εκεί. Ποντάρισμα στο 1 & Under 3.5 στο 1.95
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τα πατήματα της δείχνει πως βρίσκει σιγά-σιγά η «Αλμπισελέστε» η οποία παραμένει αήττητη εως τώρα στο Κόπα Αμέρικα έχοντας τρεις σερί νίκες και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Χιλή. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Βολιβία έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 4-1, χάρις στα τέρματα των Μέσι, Γκόμεζ και Λαοταρο Μαρτίνεζ. Βαθμολογικά τερμάτισε στην κορυφή του πρώτου ομίλου έχοντας 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 7-2. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Αρμάνι, Ακουνα,  Μαρτίνεζ, Περέζζα, Μοντιελ, Παλάσιο, Ροντρίγκεζ, Γκόμεζ, Κορέα, Μέσι, Αγκουερο.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Μέτριες εμφανίσεις ως τώρα στο Κόπα Αμέρικα για τον Ισημερινό ο οποίος  δεν έχει κερδίσει το  τελευταίο διάστημα, έχοντας συνολικά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Στον όμιλο τερμάτισε στην 4η θέση με 3 βαθμούς, παίρνοντας την πρόκριση έναντι της αδύναμης Βενεζουέλας η οποία τερμάτισε ένα πόντο πιο κάτω. Στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στη Βραζιλία κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της «Σελεσάο» παίρνοντας σπουδαίο βαθμό με σκορ 1-1. Η Βραζιλία προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ισημερινό να ισοφαρίζει με την έναρξη της επανάληψης με τον Πένα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλίντεζ, Αρμπολέντα, Πρεσιάλντο, Χινκάπιε, Εστουπινιάν, Φράνκο, Μέντεζ, Καϊσέδο, Παλάσιος, Βαλένσια, Πρεσιάλντο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet