MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 04/07

Ουρουγουάη – Κολομβία Προγνωστικά Copa America 04/07

03 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα με την Ουρουγουάη να υποδέχεται την Κολομβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 01.00  και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρότι η Ουρουγουάη δείχνει με λίγο καλύτερη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Κολομβία αν κσαι προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και δίκαια βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι ελάχιστες και η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα γι’αυτό και θα ρισκάρω στο Goal-Goal σε απόδοση 2.10 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Ανεβασμένη ψυχολογικά η ομάδα της Ουρουγουάης η οποία προέρχεται από δύο σερί πολύτιμα τρίποντα απέναντι σε Βολιβία και Παραγουάη, αποτελέσματα που της έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa America τερματίζοντας τη 2η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αργεντινή. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Παραγουάη, επικράτησαν με 1-0 χάρη στην έστω και εκτέλεση πέναλτι του Καβάνι στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της 3 φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μουρσελά, Γκοδιν, Γκιμενεζ, Βίνα, Ναντεζ, Βαλβέρδε, Βεσινο, Μπεντακουρ, Ντε Λα Κρουζ, Καβάνι, Σουάρες.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι η Κολομβία η οποία κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης χάρη στους 4 βαθμούς που μάζεψε στα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι σε Ισημερινό και Βενεζουέλα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησε με 1-0 του Ισημερινού χάρις στο τέρμα του Καρντόνα στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα, ενώ την 2η αγωνιστική με αντίπαλο τη Βενεζουέλα παραχώρησε ισοπαλία χωρίς σκορ. Έκτοτε έχει δύο ήττες απέναντι σε Βραζιλία και Περού αποτελέσματα που την έριξαν στην 4η θέση του ομίλου. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Μίνα, Μουντόζ, Σάντσες, Τεσιγιο, Γκουαρντραδο, Μπάριος, Ουριμπε, Ντιάζ, Μπορε, Ζαπάτα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet