MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 06/07

Βραζιλία – Περού Προγνωστικά Copa America 06/07

05 Ιουλίου 2021 - 13:30
Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα με τη Βραζιλία να υποδέχεται το Περού. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 02.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η «Σελεσάο» η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταίο διάστημα και βλέπει τελικό. Στο αντίπαλο στρατόπεδο το Περού αν και πήρε μία επεισοδιακή πρόκριση κόντρα στην Παραγουάη στα πέναλτι με 4-3, υστερεί σε ποιότητα έναντι των Βραζιλιάνων και δίκαια εμφανίζεται ως αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Περιμένω κλειστό παιχνίδι και θα ρισκάρω στο 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.80 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της στο Copa America η ομάδα του Μπάκι η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα στην διοργάνωση. Στο προημιτελικό αντιμετώπισε τη Χιλή την οποία και απέκλεισε με 1-0 χάρις στο τέρμα του Παουλέτα στο 46ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βραζιλία έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου ένα ημίχρονο μετά το σκληρό τάκλιν του Ζεσούς που είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Απουσίες: Φελίπε (αμυντικός), Ζεσούς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Μιλιτάο, Σίλβα, Σάντρο, Έμερσον, Φαμπίνιο, Κασεμίρο, Φρέντ, Φιρμίνο, Ριτσάλισον, Νεϊμάρ.

ΠΕΡΟΥ

Σε καλή κατάσταση δείχνουν και οι Περουβιανοί, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Παραγουάη μετά το 3-3 της κανονικής διαρκείας. Η Παραγουάη ευτύχησε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με τον Γκόμεζ, με το Περού να απαντάει με δύο γρήγορα γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πηγαίνοντας προηγούμενο στο σκορ. Στην επανάληψη η Παραγουάη ισοφάρισε αρχικά στο 54ο λεπτό με τον Αλόνσο, με το Περού να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα 10 λεπτά πριν το τέλος. Οι εκπλήξεις των Παργουανών δεν σταμάτησαν όμως με τον Αβαλος να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σε 3-3 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί δεν υπήρξε νικητής με τις δύο ομάδες να καταλήγουν στα πέναλτι όπου το Περού προκρίθηκε με 4-3. Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Απουσίες: Καρίγιο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλεσέ, Ράμος, Γκαζο, Σανταμαρια, Τράουκο, Τάπια, Πένα, Κουέβα, Γιοτουν, Ορμένιο, Λαμπαντούλα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet