MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 07/07

Αργεντινή – Κολομβία Προγνωστικά Copa America 07/07

06 Ιουλίου 2021 - 13:46
Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, με την Αργεντινή να υποδέχεται την Κολομβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 04.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε εκπληκτική κατάσταση η «Αλμπισελέστε» η υπερπήδησε και το εμπόδιο του Ισημερινού τον περασμένο γύρο και πάει φουλ ολοταχώς για τον τελικό. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Κολομβία πήρε αγχωτική πρόκριση κόντρα στην Ουρουγουάη στα πέναλτι ενώ προέρχεται και από δύο σερί ήττες. Οι Αργεντινοί έχουν καλό ρυθμό αυτή την στιγμή και με τον Μέσι σε δαιμονιώδη φόρμα είναι το φαβορί. Επιλογή στην αναμέτρηση ο άσος (1) σε απόδοση 1.90  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι η Αργεντινή η οποία συνέτριψε με 3-0 στα προημιτελικά τον Ισημερινό παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Ο Ντε Πάουλ άνοιξέ το σκορ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης με το 2-0 να γίνεται στο 84’ από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά από ασίστ του Μέσι. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σφραγίζοντας μία εκπληκτική εμφάνιση για την «Αλμπισελέστε». Στα τελευταία 5 παιχνίδια της η ομάδα του Σκαλονι μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της τρεις φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Οτταμεντι, Μολίνα, Ακούνια, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέσλο, Μέσι, Μαρτίνεζ, Γκονζάλες.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση η Κολομβία η οποία προκρίθηκε στα πέναλτι με αντίπαλο την Ουρουγουάη στα προημιτελικά του θεσμού σε ένα παιχνίδι όπου έληξε 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μία νίκη τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου πίσω από Βραζιλία και Περού έχοντας μόλις 4 βαθμούς σε 4 τέσσερα παιχνίδια.  Στο παιχνίδι κόντρα στους Ουρουγουανούς εμφανίστηκαν αρκετά άνευρη και χωρίς ρυθμό προσπαθώντας να διαφυλάξουν κυρίως στα μετόπισθεν. Απουσίες: Ουριμπε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Μίνα, Μουντόζ, Σάντσες, Τεσιγιο, Γκουαρντραδο, Μπάριος, Ντιάζ, Μπορέ, Ζαπάτα, Μουριέλ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet