MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΕΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA AMERICA 10/07

Κολομβία – Περού Προγνωστικά Copa America 10/07

09 Ιουλίου 2021 - 13:05
Αναμέτρηση για τα Play of του Κόπα Αμέρικα, με την Κολομβία να υποδέχεται το Περού. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες πού δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης και θα παλέψουν για την 3η θέση. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν με το Goal-Goal στο 1.80 να αξίζει το ρίσκο. 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Δεν τα κατάφεραν οι Κολομβιανοί κόντρα στην Αργεντινή στα ημιτελικά του θεσμού και μετά από το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια, αποκλείστηκαν στα πέναλτι με σκορ 3-2. Ο Μαρτίνεζ να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με την Κολομβία να ισοφαρίζει στο 2ο ημίχρονο με τον Ντιάζ. Τον περασμένο γύρο η Κολομβία απέκλεισε την Ουρουγουάη ενώ στη φάση των ομίλων τερμάτισε στην 3η θέση με 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Απουσίες: Ουριμπε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Μίνα, Μουντόζ, Σάντσες, Τεσιγιο, Γκουαρντραδο, Μπάριος, Ντιάζ, Κουελαρ, Μπορέ, Ζαπάτα.

ΠΕΡΟΥ

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές που έκανε το Περού κόντρα στη Βραζιλία, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Copa America γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 χάρις στο γκολ του Παουλέτα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.  Στα προημιτελικά κατάφερε να αποκλείσει την Παραγουάη στα πέναλτι μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που έληξε 3-3 στην κανονική διάρκεια. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει μόλις μία ήττα με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Απουσίες: Γκερεΐρο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλεσέ, Κοντζο, Σανταμαρια, Τράουκο, Τάπια, Πένα, Ράμος, Γιουτόν, Κουέβα, Καρίγιο Λαμπαντούλα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet