MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ Η ΜΟΛΝΤΕ (2ΑΔΑ) 11/07

Δέχεται εύκολα γκολ η Μόλντε (2αδα) 11/07

11 Ιουλίου 2021 - 00:10
Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα Κυριακή με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μόλντε – Όντς και Μιαλμπι – Νόρκεπινγκ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μετά τις 16.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στα γκολ στο «Άκερ» του Μόλντε αλλά και στην καλή κατάσταση της Νόρκεπινγκ σε συνολική απόδοση 4.46 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΛΝΤΕ – ΟΝΤΣ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Μόλντε μετά την απρόσμενη ήττα κόντρα στην Σάρπσμποργκ την περασμένη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνισης, αδυνατώντας να επιβάλουν το ρυθμό τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Όντς δείχνει αρκετά ανεβασμένη αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα παραμένοντας αήττητη πάνω από πέντε παιχνίδια έχοντας συνολικά δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να πάρει σπουδαίο βαθμό κόντρα στη Ρόζενμποργκ σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και τελικό σκορ 2-2. Η πολύ καλή κατάσταση των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την κάκιστη αγωνιστική λειτουργία της Μόλντε μας ωθούν σε ένα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.75  

ΜΙΑΛΜΠΙ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Εκτός έδρας ήττα από την Σίριους γνώρισε η Μιάλμπι την προηγούμενη αγωνιστική, κατρακυλώντας στην 11η θέση του πρωταθλήματος μετά από εννέα αγωνιστικές έχοντας συνολικά 10 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν δύο ισοπαλίες δύο ήττες και μία νίκη έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις μία φορά. Από την άλλη η Νόρκεπινγκ προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας επικράτηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάλμε με 3-2, σε ένα παιχνίδι με πολλές «συγκινήσεις» όπου η  Νόρκεπινγκ να προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε  και εν τέλει να πήρε τη νίκη με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς σε 9 παιχνίδια έχοντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα αγνοώντας τη χαρά της νίκης τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Από την άλλη η Νόρκεπινγκ πατάει καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου και το διπλό (2) στο 2.55 αξίζει το ρίσκο. 
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet