SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Η ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (2ΑΔΑ) 18/07

Επιστρέφει στα τρίποντα η Ρόζενμποργκ (2αδα) 18/07

18 Ιουλίου 2021 - 00:10
Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα Κυριακή, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις Τρόμσο – Ρόζενμποργκ και Φλουμινένσε – Γκρέμιο. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μετά τις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima.gr

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στα γκολ στη Βραζιλία, αλλά και στο σερί που πρέπει να χτίσει η Ρόζενμποργκ μετά το άσχημο ξεκίνημα σε απόδοση 5.10
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΡΟΜΣΟ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Τρόμσο, η οποία μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας κατρακυλήσει βαθμολογικά, βρισκόμενη πλέον στις κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 10 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Μπραν, μην μπορώντας να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στο 18ο λεπτό. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρόζενμποργκ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων, επικρατώντας εντός έδρας της φορμαρισμένης Κρίστιανσουντ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ισλάμοβιτς στο 15ο λεπτό. Βαθμολογικά, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και χρειάζονται ένα δυνατό «restart» αν θέλουν να ελπίζουν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν. Η Ρόζενμποργκ έχει την ποιότητα να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Τρόμσο με τους γηπεδούχους να μην πείθουν με τις εμφανίσεις τους μετά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Το διπλό (2) βρίσκεται στο 2.50 και με βάση την κατάσταση των δύο ομάδων αξίζει το ρίσκο. 

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Φλουμινένσε, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια της, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Σπορτ Ρεσίφε, ενώ μεσοβδόμαδα έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη με 2-0. Από την άλλη, η Γκρέμιο δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα φέτος, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας και έχοντας σε 9 αγωνιστικές μόλις 3 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα και αυτή κατάφερε να επικρατήσει της Λίγκα Ντε Κίτο με 1-0 για το Κόπα Λιμπερταδόρες, μία νίκη που της δίνει μεγάλη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Φλουμινένσε είναι φανερό πως έχει το προβάδισμα στην αναμέτρηση, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το βάρος της φανέλας των φιλοξενούμενων. Η εικόνα τους στο παιχνίδι μεσοβδόμαδα ήταν ενθαρρυντική και ίσως είναι μια ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Αμφότερες σκοράρουν με περίσσια ευκολία και το σενάριο να δούμε γκολ και από τους βρίσκεται στο 2.05 και θα προστεθεί στις επιλογές μου.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet