SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 21/07

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Γιούνγκ Μπόις Προγνωστικά Champions League 21/07

21 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα οι Ελβετοί οι οποίοι αν και δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, δίκαια δίνονται ως φαβορί στην αναμέτρηση. Από την άλλη η Σλόβαν ξεκίνησε από πολύ νωρίς την περιπέτεια της στο Champions League, δείχνοντας πώς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα Η ποιότητα και η εμπειρία της Γιούνγκ Μπόις περιμένω να παίξει καταλυτικό ρόλο στη φάση που βρίσκονται οι δύο ομάδες και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

Την πρώτη τους ήττα μετά από 8  παιχνίδια γνώρισα οι Σλοβάκοι κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς, μία απώλεια που δεν τους στοίχισε, καθώς πέρασαν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς λιγκ, έχοντας το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι. Εντός συνόρων πέρυσι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 71 βαθμούς σε 32 παιχνίδια κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα για πολλοστή φορά. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας μετράνε τρεις νίκες μία ήττα και μία ισοπαλία. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τσοβάν, Ντεν Μάρκο, Μποζίκοβ, Κάσια, Μεντβέντεφ, Ιρικάρ, Κανκάβα, Ντε Κάμπς, Ρατάο, Βάις, Χένρι.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου δείχνοντας καλά στοιχεία, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Την περσινή σεζόν κατάφεραν να πάρουν πολύ άνετα το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας σε 36 αγώνες 84 βαθμούς τερματίζοντας στο +31 από την 2η Βασιλεία, ενώ έφτασαν και μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπαλλμος, Αεμπιτσερ, Καμαρά, Γκαρσία, Χέφτι, Μαμπίμπι, Μεςτσάκ, Νγκαμέλεου, Ρίεντεν, Σιεμπατσεου, Ζενσιγκερ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet