SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΟΛΝΤΕ – ΣΕΡΒΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 22/07

Μόλντε – Σερβέτ Προγνωστικά Europa Conference League 22/07

22 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με την Μόλντε να υποδέχεται την Σερβέτ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00  και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Πιο έτοιμη ομάδα η Μόλντε η οποία έχει παίξει τουλάχιστον 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας και έχει ρυθμό στα πόδια της. Από την άλλη η Σερβέτ στα φιλικά δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της και θα χρειαστεί υπέρβαση και να διεκδικήσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα φέτος και το συνδικαλιστικό 1 & Over 1.5  στο 2.40 κρίνεται εξαιρετικό. 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΛΝΤΕ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Μόλντε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα  στην Λίλεστρομ κάνοντας μία μέτρια εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χουσεΐν έβαλε μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος την Μόλντε, με την Λίλεστρομ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις παίρνοντας σπουδαίο βαθμό. Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι παρά την απώλεια παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λιντε, Σινιάγ, Μπτζόρμπακ, Χαουγκεν, Αουτσέρ, Γκρομπέν, Εκέρμ, Μπούλχάντ, Κνούτζον, Ομορτζουφάν.

ΣΕΡΒΕΤ

Άσχημες εμφανίσεις στα φιλικά για τη Σερβέτ η οποία σε τέσσερις αγώνες. είχε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη εβδομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σε μία αναμέτρηση όπου οι Γάλλοι έπαιζαν με πολλές αλλαγές.  Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 3η θέση με 50 βαθμούς σε 36 παιχνίδια έχοντας συνολικά 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες. Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον ίδιο τρόπο για τους Ελβετούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να ενισχυθούμε μεταγραφικά ακόμη σε επιθυμητό βαθμό. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Φρίκ, Αντουνες, Κονγκάτ, Κέι, Πεμπάτ, Ρούλιερ, Σασο, Σαουθιερ, Σαβαντογκο, Στεβανοβιτς, Βάλλς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet