SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΡΩΣΙΑΣ 24/07

Ρούμπιν Καζάν – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας 24/07

24 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Premier League στη Ρωσία με την Ρουμπίν Καζάν να υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε τρομερή κατάσταση δείχνει Σπαρτάκ η οποία σε πέντε φιλικά μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρούμπιν Καζάν είναι φανερό πως δυσκολεύεται αρκετά επιθετικά έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν σε φιλικό την Ρούμπιν πριν από λίγες μέρες και το σενάριο να το κάνουν ξανά έχει μεγάλες πιθανότητες. Ποντάρισμα στο διπλό (2) σε απόδοση 2.20
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Ρούμπιν Καζάν η οποία δυσκολεύεται αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της εντός έδρας κόντρα στην Σότσι ηττήθηκε με 3-1 κάνοντας μία απογοητευτική εμφάνιση παίζοντας μάλιστα και με παίκτη περισσότερο για περίπου μισή ώρα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες έχοντας δεχθεί γκολ στα 3/5. Απουσίες: Σαμοτσίκοφ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντούπιν, Αμπλεγκάρντ, Ντεσποσίτο, Χαξαμποβιτς, Χουαγκ, Κβαρατσίλκα, Μουσέαβ, Ιγκνατιεβ, Νιτσεγκόρντον, Σατόβ, Ζούελ.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παραμένοντας αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία. Παρότι όλα τα παιχνίδια είχαμε φιλικό χαρακτήρα και τα συμπεράσματα μπορεί να μην είναι τα ακριβείς, η ποιότητα της Σπαρτάκ είναι αμφισβήτηση και ξεκινάει ως ένα τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 57 βαθμούς σε 30 παιχνίδια, έχοντας διαφορά από την πρώτη Ζενίτ, 8 πόντους. Απουσίες: Μασλοβ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μαξιμένκο, Ρασσακόβ, Τζικιτσα, Γκιγοτ, Αυατον, Ζομπιν, Ουμιαροβ, Λάρσον, Μόουζες, Προμες, Σομπολέβ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet