SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 25/07

Φλαμένγκο - Σάο Πάολο Προγνωστικά Serie A Βραζιλίας 25/07

25 Ιουλίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Serie A στη Βραζιλία με την Φλαμένγκο να υποδέχεται την Σάο Πάολο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται της Φλαμένγκο η οποία διανύει εξαιρετικό φεγγάρι, προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στο Κόπα Λιμερταδόρες επικρατώντας της Ρασίνγκ Κλουμπ και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και θα ρισκάρω στο Goal-Goal σε απόδοση 2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Σε καλή κατάσταση η Φλαμένγκο η οποία βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές έχοντας συνολικά έξι νίκες και τέσσερις ήττες. μεσοβδόμαδα αγωνιζόμενη για το Κόπα Λιμπερταδόρες, επικράτησε της Ντεφένσα Τζουστίτσια με 4-1 στον επαναληπτικό παίρνοντας σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα, με το Over 2.5 να έχει επιβεβαιωθεί στις 4/5. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Άλβες, Ισλα, Γκουστάβο, Καΐο, Φελίπε, Αράο, Ντιέγκο, Ριμπέιρο, Ντε Αράνκες, Χενρικουε, Μπαρμπόσα.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους κόντρα στη Ρασίνγκ Κλουμπ για το Κόπα Λιμπερταδόρες ένα αποτέλεσμα που τους χαρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση και δίνει μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Εντός συνόρων τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα για τη Σάο Πάολο η οποία βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συνολικά 11 πόντους σε 12 παιχνίδια. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Απουσίες: Λουτσιάνο (μέσος), Γουίλιαμ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Βολμπι, Μιράντα, Λέο, Αρμπολέντα, Λιζειρο, Σάρα, Μπενιτεζ, Σάντρο, Ιγκόρ, Μαρκίνιος, Ριγκόνι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet