SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΓΑΝΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΛΓΙΟΥ 25/07

Σεντ Τρουΐντεν – Γάνδη Προγνωστικά Βελγίου 25/07

25 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Τζουπιλιερ Λιγκ στο Βέλγιο, με την Σεντ Τρουΐντεν να υποδέχεται την Γάνδη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση μετά το 4-0 κόντρα στην Βαλερένγκα για το Τσάμπιονς λιγκ. Από την άλλη η Σεντ Τρουΐντεν υστερεί σε ποιότητα ξεκινώντας ακόμη μία χρονιά με μοναδικό στόχο την παραμονή. Το διπλό της Γάνδης στο 1.80 κρίνεται εξαιρετικό και θα προστεθεί στις επιλογές μου.  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΪΝΤΕΝ

Μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας για τους γηπεδούχους παρά τα πολύ καλά αποτελέσματα. Την περσινή σεζόν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία τις τελευταίες αγωνιστικές συγκεντρώνοντας 38 πόντους 64 παιχνίδια τερματίζονται στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου δεν επέτρεψαν στον Πέτερ Μεες να κάνει τις μεταγραφές που ήθελε, με την ομάδα να έχει αρκετές ελλείψεις κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Στεππε, Μπρούλ, Μπουατάο, Κακασε, Κουαφιεζ, Ντούρκιν, Φιλιποφ, Κονατέ, Λεβάιε, Μπόγιο, Βαν Ντεζελ.

ΓΑΝΔΗ

Σε πολύ καλή κατάσταση οι πρωταθλητές Βελγίου, οι οποίοι μετά τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας, πήραν σπουδαίο προβάδισμα στα προκριματικά του Champions League επικρατώντας εντός έδρας της Νορβηγικής Βαλερένγκα με 4-0. Το σκορ για την Γάνδη, άνοιξε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης Ο Μπρούνο, με τον Τισιμουμπαλι να κάνει το 2-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45'. Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν έπεσε σχεδόν καθόλου με την Γάνδη να σημειώνει άλλα δύο τέρματα και να έχει  και ένα χαμένο πέναλτι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στις 3/5. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μποατ, Χάνλε, Νγκαμπέου, Γκοντέλου, Οπερι, Οφόε, Ντε Σαρτ, Κάστρο, Τισιμουμπαλι, Χουσλαγκερ, Μπρούνο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet