SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΤΙΖΟΝ – ΣΟΣΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 2 ΓΑΛΛΙΑΣ 26/07

Ντιζόν – Σοσο Προγνωστικά Ligue 2 Γαλλίας 26/07

26 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Ligue 2 στην Γαλλία, με την Ντιζόν να υποδέχεται την Σοσο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν κακή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας και την Σοσό να δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη γι’αυτό και θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.90 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΙΖΟΝ

Χωρίς νίκη στα 5 φιλικά προετοιμασίας η Ντιζόν, η οποία είχε κάκιστες εμφανίσεις μετρώντας συνολικά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Tην περσινή σεζόν τερμάτισε στην τελευταία θέση της πρώτης κατηγορίας, πέφτοντας απευθείας στην Ligue 2. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Τρουά εντός έδρας ηττήθηκε με 2-1. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ρενιετ, Αχίβι, Ασαλε, Κουλιμπαλί, Εκουμπε, Γιάκομπ, Λε Μπεχαλ, Μαριέ, Νγκαμπέου, Σουμάρε, Τραορέ.

ΣΟΣΟ

3 νίκες και δύο ήττες είχαν οι φιλοξενούμενοι στα φιλικά προετοιμασίας, απέναντι σε ομάδες όπως η Σιον, η Ντουντελάνζ, και η Ντιζόν δεχόμενοι γκολ στα 4 από αυτά. Την περασμένη σεζόν, τερμάτισαν στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 51 βαθμούς σε 38 αγώνες έχοντας 12 νίκες, 15 ισοπαλίες και 11 ήττες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τζεμίν, Αναμπέα, Ντινζου, Χένρι, Καλουυ, Εντιαγέ, Εντουρ, Τεΐξεΐρα, Θιούνε, Βιρτζιους, Βεΐσμπέρκ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet