SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 27/07

Ομόνοια – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Προγνωστικά Προγνωστικά Champions League 27/07

27 Ιουλίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Ομόνοια να υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων έληξε 0-2. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Κροάτες να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση έχοντας πάρει και το προβάδισμα για την πρόκριση. Από την άλλη η Ομόνοια είναι φανερό πως της λείπουν παιχνίδια από τα πόδια της και δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση με βάση όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι. Επιλογή το διπλό (2) σε απόδοση 1.90  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Κακή εικόνα των Κυπρίων στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-0 κάνοντας τον επαναληπτικό ακόμη δυσκολότερο. Η Ομόνοια υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό έναντι των Κροατών και αυτό είναι φανερό καθώς έχουν δώσει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια έως τώρα στη σεζόν. Εντός συνόρων τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά για τους πρωταθλητές Κύπρου, οι οποίοι κατέκτησαν και τον πρώτο τίτλο της σεζόν επικρατώντας στο Super cup της Ανόρθωσης στα πέναλτι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Λανγκ, Χουμποκάν, Λατσάκης, Κουτσόπουλος, Ντισκέκουντ, Γκόμεζ, Ντουρις, Σπέσιβιτς, Μπονάουερ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετά το προβάδισμα του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας της Ντραγκοβόλιτς με 4-0 για την Κροατική Λίγκα, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους 3 φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λιβάκοβιτς, Φράντζιλ, Γκαβρανοβιτς, Ιβανουσέκ, Καστράτι, Λαούρτισεν, Γιάκιτς, Μελανό, Μισικ, Περιτς, Ριστόφσκι, Σουτολο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet