SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΑΛΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 27/07

Ελσίνκι – Μάλμε Προγνωστικά Προγνωστικά Champions League 27/07

27 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Ελσίνκι να υποδέχεται την Μάλμε. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-2. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη έξοδος για την Μάλμε η οποία παρά το προβάδισμα του 2-1 καλείτε να αντιμετωπίσει μία αρκετά καλή ομάδα πού παίζει εξαιρετικά στην κόντρα. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη γι’αυτό και θα πάμε σε στοίχημα με τα γκολ. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.7 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΣΙΝΚΙ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ελσίνκι η οποία μετά από δύο ήττες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Χάκα χάρις στα δύο πολύ γρήγορα τέρματα των Τζαΐρ και Βαλένσικ. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην κορυφή του Φινλανδικού πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει σε 13 παιχνίδια 34 βαθμούς με 11 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην προσπάθησε αρκετά να βάλει δύσκολα στους Σουηδούς, με το 2-1 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και για τους δυο ομάδες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ταναγκερ, Πετιολα, Χάλστι, Τέκνο, Οσουνάγια, Λίνγκμάν, Βαλένσικ, Ρίσκι, Τζάιρ, Ντάλστρομ, Μπρόουε.

ΜΑΛΜΕ

Εξαιρετική η κατάσταση των Σουηδών οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στην τελευταία 6 παιχνίδια τους, έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Εντός συνόρων βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Μιάλμπι με 2-0 αν και δυσκολεύτηκε αρκετά για περίπου 60 λεπτά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντάχίν, Λάρσον, Νιέλσεν, Μπρόνσον, Μοΐσάντε, Νάλιτς, Νακάσι, Λεβσκι, Μπεργκετ, Αμπουμπακάρι, Μπιρνασεβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet