SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΙΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 28/07

Ερυθρός Αστέρας – Καΐρατ Αλμάτι Προγνωστικά Champions League 28/07

28 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League, με τον Ερυθρό Αστέρα να υποδέχεται την Καΐρατ Αλμάτι. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-2. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι Σέρβοι οι οποίοι καλούνται ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-2 από το πρώτο παιχνίδι για να πάρουν την πρόκριση. Από την άλλη η Καΐρατ θα χρειαστεί αρκετή δόση τύχης για να προκριθεί καθώς η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Περιμένω τον Ερυθρό αστέρα να μπει δυνατά στην αναμέτρηση και το σενάριο να προκριθεί βρίσκεται στο αξιόλογο 1.70 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επιστροφή στις νίκες για τον Ερυθρό Αστέρα στο πρωτάθλημα της Σερβία, καθώς μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Βοΐβοντίνα επικράτησε εντός έδρας και πάλι της Μλάντοστ με 1-0 αποτέλεσμα που τού δίνει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού κοντά στους Αζέρους. Το 2-1 της Καΐρατ Αλμάτι αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια του μετράει δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπογιαν, Ντιόν, Ντράγκοβιτς, Εράκοβιτς, Φαλκο, Ιβανιτς, Κάντα, Πανκόφ, Ρόμπιτς, Σανόγκο.

ΚΑΙΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Δύσκολη παραμένει η πρόκριση για τους Αζέρους παρά το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού. Εκεί στάθηκαν αρκετά τυχεροί, καθώς στις δύο αξιόλογες επισκέψεις τους στην εστία των Σεβρών, κατάφεραν να βάλουν δύο τέρματα. Εντός συνόρων το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την Καΐρατ Αλμάτι να βρίσκεται στην 3η  θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. Πριν από λίγες μέρες για το κύπελλο, δεν τα κατάφερε εντός έδρας κόντρα στην Τουράν γνωρίζοντας τη νύχτα που την έριξε στην 3η θέση και του κυπέλλου. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Αραντέκοφ, Αλαβές, Αλυκουφοβ, Ανέτ, Ιμπραγκίμοβ, Κραβτσένκο, Μιτρινάφοβ, Μρυσκι, Σαντιμπέκοβ, Σανταχμέτ, Ουσχίν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet