SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ – ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 29/07

ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ Προγνωστικά Europa Conference League 29/07

29 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με την ΑΕΚ με υποδέχεται την Βέλεζ Μόσταρ. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-2. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ η οποία καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1. Από την άλλη οι Σέρβοι όπως έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι είναι μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα και με βάση την εικόνα της αμυντικής λειτουργίας των γηπεδούχων, περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και για τις δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 2.20 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ

Αρκετή πίεση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά το κακό αποτέλεσμα στη Σερβία. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόσεβιτς εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, γνωρίζοντας απρόσμενη ήττα από την Βελέζ Μόσταρ. Αν και κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ανσαριφαντ ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία των Σέρβων. Στο 53ο λεπτό η Βελέζ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ζαμπτζιβιτς μετά από ωραία πάσα του Κόστιτς κρατώντας το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τσιντοτας, Λόπεζ, Μπακακης, Τζαβέλας, Σβαρνας, Σιμανσκι, Σακοφ, Γκαρσία, Μανταλος, Αλμπάνης, Ανσαριφαντ.

ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η Βαλέχ η οποία μετά το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Στον προηγούμενο γύρο του Europa Conference League, απέκλεισε την Κολερέι  από την Βόρεια Ιρλανδία σε διπλά παιχνίδια με συνολικό σκορ 4-2. Εντός συνόρων ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Ποσούσιε με 2-0. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπογκντάνοβιτς, Οβινα, Ζελκοβιτς, Ισικ, Ντάριο, Χασανοβιτς, Πρες, Κοσικ, Ατζουβις, Μπραντάο, Ζατζμοβίτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet