SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 29/07

Μάριμπορ – Χάμαρμπι Προγνωστικά Europa Conference League 29/07

29 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με την Μάριμπορ να υποδέχεται τη Χάμαρμπι. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-3. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Προβάδισμα για την πρόκριση έχει η  Χάμαρμπι μετά το 1-3 του πρώτου παιχνιδιού. Οι Σουηδοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταίο διάστημα παραμένοντας αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Από την άλλη η Μάριμπορ υπολείπεται σε ποιότητα και δύσκολα θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Ποντάρισμα στο 2 DNB- 2.00 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μάριμπορ η οποία μετά την ήττα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην χάμαρμπι επικράτησε της αδύναμης Ντομζάλε με 3-1, διατηρώντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα έχοντας κάνει ως τώρα το δύο στα δύο. Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Πίλσεν, με τον Βανκας να κάνει 2-0 μέχρι το 31’. Η κόκκινη κάρτα της Ντομζάλε στο 35ο λεπτό έκανε ακόμη μεγαλύτερη διαφορά των δύο ομάδων με το 3-0 να γίνεται πριν τη λήξη του ημιχρόνου. στην επανάληψη το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 54ο λεπτό με τον Χουζμάνι. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τζούγκ, Μουτάβιτς, Βολοντερ, Σικοσέκ, Βροχέν, Στούυρμ, Ρεπας, Πίλσεν, Βανκας, Βιπότνικ.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Χάμαρμπι η οποία δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετά το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού κόντρα στη Μάριμπορ επικράτησε και για το πρωτάθλημα εντός έδρας της Νόρκεπινγκ με 2-1 φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς σε 12 παιχνίδια και την 4η θέση στο Βαθμολογικό πίνακα. Να σημειωθεί πως στα τελευταία 4/5 παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το Goal-Goal. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντιβίν, Ρόμπικ, Παουλσεν,  Ουττακα, Φουτζσον, Τζεαρντ, Φάνγκερ, Μποτζανιτς, Άντερσεν, Σελμάνι, Λουντβίτσον.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet