SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΕΠΛΙΣΕ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΧΙΑΣ 30/07

Τέπλισε – Σλάβια Πράγας Προγνωστικά Τσεχίας 30/07

30 Ιουλίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Λίγκα 1 στην Τσεχία με την Τέπλιτσε να υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τη Σλάβια να παραμένει αήττητη από την περσινή σεζόν. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι με βάση και την εικόνα στην πρεμιέρα δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και θα ρισκάρω στο Over 2,5 στο 1.70  
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Από το κακό στο χειρότερο Τεπλιτσε η οποία μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένου και των φιλικών προετοιμασίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπουντεγιόβιτσε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 61ο λεπτό ο Μιχαήλκ. Απουσίες: Τσένταλ (μέσος), Κουσέβα (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα :Γκιγκαρ, Βουντραγκ, Κνάπικ, Κουλμέσκι, Χιντρα, Μουλις, Μαρεσέκ, Τζούκι, Τρουμπαν,  Λανκα, Λεντεσκι.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και τη νέα σεζόν οι πρωταθλητές Τσεχίας οι οποίοι ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας την πρώτη αγωνιστική της  Ζνιλ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 70ο λεπτό ο Κουντα. Στα τελευταία 10 παιχνίδια της η Σλάβια Πράγας παραμένει αήττητη έχοντας συνολικά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Απουσίες: Μπορί (αμυντικός), Πρόβντ (μέσος), Χολες (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Κολαρ, Κουντελα, Μπάχ, Ντόρλεΐ, Τραορέ, Εκπάλ, Στασινού, Λίνγκ, Πλάβιτς, Κουντα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet