SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΩΣΙΑΣ 31/07

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά Ρωσίας 31/07

31 Ιουλίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για 2η αγωνιστική της Premier League στη Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τοπικό ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα την 2η αγωνιστική του Ρωσικού πρβταθλήματος, με της ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτίβ αναμετρούνται και τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί. Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ από την άλλη η Λοκομοτίβ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη για αυτό και θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Ποντάρισμα στο Goal-Goal - 1.70
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρεμιέρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Ουφά με 1-0 χάρις στο γκολ του Ζόμποτιτς. Στα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ενόψει του καλοκαιριού, είχε τέσσερις νίκες και μία ήττα, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς σε 30 παιχνίδια έχοντας συνολικά 15 νίκες 5 ισοπαλίες και 10 ήττες. Απουσίες: Δεν υπάρχουν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ακινφέεφ, Φερνάντες,Ντιβεβέφ, Βασλιν, Σέντσικοφ,Ομπιακόφ,Μουκίν, Μποχιμέν,Τσακόβ, Σαμπολότιβ, Ακμέτον.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Μία νίκη και μία ήττα έχει ως τώρα στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της η Λοκομοτίβ η οποία δεν τα κατάφερε στον τελικό του Super Cup κόντρα στη Ζενίτ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 χάνοντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Λίγες μέρες αργότερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε της Αρσενλα Τουλούκα εντός έδρας με 3-1.Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, με τη Λοκομοτίβ να ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και να φτάνει την ολική ανατροπή χάρις στα δύο γκολ του Ζεμαλεντιον και ενα του Σμόλοφ. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της διοργάνωσης έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκουλίεμ. Ριστετσινετς, Μαγκέφ, Σεγκουίρα, Ρόιμπους, Ζεμαλατιόν, Μπαρίνοφ, Κουλικόφ, Κρυκόβσκι, Καμάνο, Σμόλοφ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet