SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΖOΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΛΓΙΟΥ 01/08

Ζoύλτε Βάρεγκεμ - Σταντάρ Λιέγης Προγνωστικά Βελγίου 01/08

01 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της  Τζουπίλιερ Λίγκ με την Ζούλτε Βάρεγκεμ  να υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αν και καλύτεροι στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκένκ δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Από την άλλη η Ζούλτε δέχεται αρκετά εύκολα γκολ και δίκαια ξεκινάει από θέση αουτσάιντερ. Επιλογή στην αναμέτρηση το διπλό (2) της Σταντάρ Λιέγης σε απόδοση 2.30
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Ζούλτε Βάρεγκεμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Λέουβεν με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε κατά τη διάρκεια του Ιουλίου είχε σε 7 παιχνίδια τρεις νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά και αυτή ήταν στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ουτρέχτη. Απουσίες: Σέσκ (μέσος), Βαν Ακέρ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπόστιν, Σόρμο, Χουμπεγίερ, Ντε Μπρόκ, Σισακό, Χουντρες, Γκοβέα, Βίνγκερ, Ντομπλέ, Ντε Νέβε, Βόλσεν.  

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Καλή εικόνα στην πρεμιέρα κόντρα στη Γκένκ είχαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ομως μία αδράνεια στην άμυνα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού του στέρησε το πολύτιμο τρίποντο που δικαιούνταν με βάση την εικόνα των δύο ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου. Η Σταντάρ Λιέγης φέτος ενισχύθηκε αρκετά μεταγραφικά το καλοκαίρι και πλέον έχει στόχο την επιστροφή στην κορυφή του  πρωταθλήματος.Στα φιλικά του καλοκαιριού Παρέμεινε αήττητη έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεν η Λανς και η Σέρκλ Μπρίζ. Να σημειωθεί πως τα τελευταία 5 παιχνίδια της το goal-goal  έχει επιβεβαιωθεί και στα 5. Απουσίες: Μποκαντί (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μποντάρτ, Σισακό, Λαίφις, Αλ Ντακχίλ, Σιγκέρτ, Μπαστιέν, Τζίμιροτ, Ρακσίν, Γκαβορί, Μουλέκα, Κλάους.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet