SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ 02/08

Γκέτεμποργκ - Νόρκεπινγκ Προγνωστικά Σουηδίας 02/08

02 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Allsveskan στην Σουηδία, με την Γκέτεμποργκ  να υποδέχεται την Νόρκεπινγκ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να μην πείθουν αγωνιστικά με τις τελευταίες εμφανίσεις τους και την Νόρκεπινγκ να προέρχεται από δύο σερί ήττες. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει  ριψοκίνδυνη γι αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Ποντάρισμα στο Goal-Goal - 1.70
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανευάσματα η Γκέτεμποργκ η οποία μετά την νίκη εντός έδρας κόντρα στην Μιάλμπι πριν από δύο αγωνιστικές, ηττήθηκε στην έδρα της Βάρμπεργκς με 2-0, κατρακυλώντας και πάλι στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες χωρίς να καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Απουσίες: Σίμόν (μέσος), Γιακούμπ (μέσος), Κάρλσον (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ανέστης, Γιοχανσον, Μπιασμίρ, Γιλόου, Γουεντ, Ερικσον, Σάνα, Σβένσον, Νόρλιν, Σιγκουντσον, Μπέργκ.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Από δύο σερί ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αν και ξεκίνησαν πολύ καλά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, το τελευταίο διάστημα δείχνουν έλλειψη συγκέντρωσης στα παιχνίδια τους.Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν εκτός έδρας με αντίπαλο την Χάμαρμπι γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Η Νόρκεπινγκ κατάφερε να προηγηθεί στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Χάμαρμπι να ανεβάζει το ρυθμό στη συνέχεια και να φτάνει στην ολική ανατροπή. Βαθμολογικά πλέον οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς σε 12 παιχνίδια έχοντας συνολικά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες . Απουσίες: Νειμάν (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γίανσον, Βαρχιστιίκ, Λούντ, Αραρίμπους, Φράσσον, Αμπντουλαραζάκ, Σκουάλσον, Τέλο, Ξαζένι, Μπιρόκ, Αμπεντενένο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet