SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΣΕΡ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑΣ 02/08

Οσέρ - Γκρενόμπλ Προγνωστικά Γαλλίας 02/08

02 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Ligue 2 με την Οσέρ να υποδέχεται την Γκρενόμπλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποιοι ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αμιέν, έχοντας μοναδικό στόχο την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Απο την αλλη η Γκρενόμπλ είναι φανερό πως θα δυσκολευτεί φέτος με βάση την εικόνα της και δίκαια ξεκινά από θέση αουτσάιντερ. Θα ρισκάρω στον ασό (1) σε απόδοση 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΣΕΡ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αμιέν εκανε η Οσέρ η οποία ενισχύθηκε και μεταγραφικά το καλοκαίρι με μοναδικό στόχο την επιστροφη στην πρώτη κατηγορία. Η Αμιέν παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη η ανωτερότητα της Οσέρ ήταν μεγαλύτερη φτάνοντας έτσι στην ολική ανατροπή με δύο γκολ μετά το 60. Στα φιλικά προετοιμασιας δεν είχε καλή εικόνα με δύο ήττες και μια νίκα απέναντι σε Ορλεάν, Ρέμς και Κρέιτ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λεον, Τζοτμπάλ, Πελλεράντ, Μπερνάντ, Τουρε, Χέιν, Κοφελ, Αουτρεκ, Σακί, Περίν.

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Από κακές εμφανίσεις προέρχονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετράνε μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας που έδωσαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Παρίσι εντός έδρας ηττήθηκε με 4-0 κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στην σύγχρονη ιστορία της τελειώνοντας την αναμέτρηση με μηδέν σουτ στο στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο το Παρίσι ευτύχησε να προηγηθεί στο 37ο λεπτό με τα υπόλοιπα τρία γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα μετά το 70΄. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαουμπέλου, Γκασπαρ, Στραλμλαν, Νεστόρ, Μομπίς, Πέρεζ, Μακλάντ, Χέλε, Μπλμόντε, Λαντιανδ, Ανανι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet